נכנס אני לחדר. . .

חושבת25

New member
בחור

אני קוראת את מה שאתה כותב,אני מבינה מאד שאתה לא רוצה להשתדך דרך הנט ואני מאחלת לך(ולכולם כאן,הרי לא רק אתה קורא את זה עכשיו)שתמצא את זיווגך בשידוך ובצורה קלה כמו שאתה חולם.אבל אני גם די מרגישה פליאה בסהכ אתה בחור לא כזה מבוגר וכבר אתה ככ חלש,גם אחרי החתונה יש נסיונות בחיים ומה תעשה אז?גם תרוץ לפורום?תנסה למצוא חיזוק בדרך אחרת שמתאימה יותר לבחור כמוך ואני בטוחה שתרגיש הרבה יותר מאושר מאשר לשמוע גלגלץ ולכתוב לנו.בשורות טובות אצל כולם.

קליט

New member
מענין, אני התרשמתי שהבחור חזק !

בס``ה יושב ולומד טוב, ואינו נסחף רח``ל . ומתאוורר כפי שהוא מוצא לנכון .

esty2009

New member
היי ישיבע...

הבנתי למה קראתי לי לקרוא.......... בהחלט מרגש....וכואב.....ו.......... אני חושבת שאני מבינה יותר מכולם כאן ורקקק אתה יודע מדוע!! מקוה שמתוך הכאב תראה ותזכה לגאולה.... עד כדי יכולת למשש את הטובבבב בידיים...אמן!!! המשך לכתוב(כיוון שטוב להביע...ובכתב ובפני קהל זה מסייע ותומך), אבל לא יותר מדי....(כדי שלא תיפול לרחמים עצמיים בסוף)

אסתי

תודה. מי יתן וה` ישמע את תפילת כולנו לגאולה הפרטית של כל אחד והגאולה הכללית של עמ``י שיגיעו במהרה

חושבת...

אמנם אני לא בחור כזה מבוגר, אבל תישאלי את בעלך כשהוא יגיע בקרוב , מה מרגיש בחור שכל חבריו הטובים התחתנו , עכפ אני לא אמרתי שמצבי קשה ככל שיהיה מתיר לי להיות בנט , אני יודע שאענש עז בכל חומרת הדין , אוקיי חושבת?

קליט

New member
תזכר נא מה שאתה אומר כמה פעמים ביום

חנון ורחום ה`, ארך אפיים וגדל חסד ! צדיק ה` בכל דרכיו, וחסיד בכל מעשיו. רציתי לומר - מה שחז``לינו אמרו ; שאין הקב``ה בא בטרוניא עם בריותיו ! מה עוד שהרי תחזור בתשובה שלימה ! ותקבל המון שכר ע``ז שהעדפת לגלוש כאן -ולא אצל הפורום ליד... מחכה לך המון שכר בזה ובבא - על כל מילה של תורה, ועל כל התגברות והתחזקות וכו`

חושבת25

New member
אני לא אלוקים אבל לא חושבת שתענש על

זה שאתה כותב פה.אבל אם אתה מרגיש כך אז כדאי באמת לפעול בצורה אחרת.מה שתעשה אני מאחלת לך בהצלחה רבה.

חושבת25

New member
שמעתי בהחלט וגם חשבתי על זה כשעניתי

בפעם הקודמת,אבל הייתי בטוחה שלקחת את זה בחשבון ואין טעם שאוסיף על זה.כשכתבתי שלדעתי לא תענש כוונתי היתה לעצם הכתיבה כאן,ביטול תורה זה כבר חשבון אחר ושוב מי אני שאומר לך בנושא הזה.אני גם חושבת שאתה בחור מקסים ומאד רגיש.תתחזק ביי

קליט

New member
צטטתי כאן לא מזמן ממשנה ברורה

הלכות שבת - שהאנשים שדיבורי חדשות עונג היא להם -מותר לדבר בשבת דיבורים אילו - כמו בחול. מכאן משמע שגם לטייל לפעמים, ולגלוש בפורום אינו ביטול תורה. ואדרבה ``ביטולה זה קיומה של תורה`` ! בכמות - ובפרט באיכות .

kiss 18

New member
יפה

הרגשה של באמת הזדהות, אבל צריך לדעת באמת לא לשקוע בעצב הזה... הבחירה בידינו איך לראות את המצב.
ולך אני אומרת, היה חזק חבר. עוד יבואו זמנים טובים יותר ותראה איך שהזמן עובר אז תשמור על עצמך ו ב ה צ ל ח ה ... ומי יודע אולי פרק ב' כבר יהיה בשורה משמחת בעז"ה והוא קרוב הרבה יותר ממה שאתה חושב... אמן ואמן~

קייסי

אכי``ר , בקרוב אצל כולם. אולי באמת תתנו רעיון לפרק ב , לבשר לכם שאני מתארס עדיין אין הצעה באופק כך שצריך רעיון אחר

kiss 18

New member
אמן ואמן..

ושוב- אולי זה קרוב הרבה יותר ממה שאתה חושב..לך תדע. כרגע אין משהו באופן, אבל אתה יודע איך זה שפתאום מגיעה הצעה... ה' יעזור!

קליט

New member
תספר על הרפתקאותיך בעבר בעניני

שידוכים או משהו אחר. ובין לבין תעבור לדווח על חדשות היום. בהצלחה רבה !

למעלה