נכנס אני לחדר. . .

נכנס אני לחדר. . .

אחרי יום של סידר א במיטה , סידר ב של שטייגן רצוף בתענוג עילאי של לימוד , וסידר ג צולע. נכנס בשקט משתדל שלא להעיר תחבר חדר המעצבן שנמאס ממנו , וכמובן איך שכחתי אומר שלום לארבעת הקירות שמלווים אותי בכל המצבים , עם אותה סבלנות כבר כמה שנים , מדליק גלגלצ , ומחבק את הכרית שצמודה כבר שבע שנים לראשי , [לא רצוף , בכל זאת עשיתי משהו בישיבה חוץ מלישון.] ואז.. פונה בתחינה אל אבא שבשמיים , אבא.. שנינו יודעים שקשה לי עם המצב של חיי הרווקות למרות שכנראה אתה כן חושב שזה טוב בשביל תיקון נישמתי, אז אנא המצא נא לי בקרוב ממש [ולכל עם ישראל בחורי הישיבות ובנות הסמינרים שמצפים לגאולה ]את זיווגי האמיתי והנכון כמו שרק אתה יודע , בקלות ובניקל , בלי עגמת נפש . שאוכל לעבוד אותך ביתר שאת וביתר עוז . שאקים בית בישראל לכבודך. עד אז עזור לי להחזיק מעמד עם הבדידות שארגיש אותך לידי כל הזמן, ולא אחפש במקומות אחרים רח``ל. ואז כמו שעייניכם חוזות נכנס לנט לפורום האהוב עליי וכותב מריגשיי ליבי , עד כאן מיומנו של ישיבע בוחר בשידוכים , פרק א`. [לא מבטיח עוד פרקים] אשמח לתגובותיכם.

kiss 18

New member
ש??

יש כרית חדשה?!

אני גם

מקווה שבפרק הבא אבשר לכם על תחילתו של שידעך מעניין.. למי שמכיר עכשיו אצלי זה תקופת היובש בשידוכים למרות שתחילת הזמן היה קצת יותר מעניין , תודה שאהבתם , בעז``ה נחשוב על פרק ב` אני צריך לדבר עם ההפקה [הלב שלי..]

חלושקית

New member
גלגלצ ותפילה יחד? סתם..

באמת יפה.. אמן! במהרה לכל בני ובנות ישרא'ל.

חושבת25

New member
ישיבע,אולי תפגש עם חלוש?

מעניין אותי אם אנשים התחתנו דרך הפורום הזה.

חוצמזה

שיש ביננו הבדל של יותר מחמש שנים! אני לא יתחתן בעז``ה עם בחורה מהנט. אבל סתם שתדעו היא אחלה בחורה

קליט

New member
מה נפקא-מינא בחור מהנט לבחורה מהנט?

ויש לדייק ; למה אי אתה מוצא את עצמך -נושא אשה כשרה וחסודה -הנוהגת לגלוש בדרך כשרה, ובאתר המהודר והמזוקק ``שידוכים-חרדים`` אשר ב``תפוז מהדרין`` ? ? . . .

הנפקמ

וכבר כתבו עז גדולי האחרונים כיוון שאני מעונין להקים את ביתי על יסודות טהורים , ומי שרגש יהודי מנצנץ בו מבין שנט זה לא טהור , קלטת? וכבר שוחחתי בענין עם מדריך החתנים הנודע משה לוי מי-ם אם אתה רוצה אתן לך תמס

קליט

New member
אינך מתכוון להיות מחובר לנט בביתך ?

מן הראוי לפסול את כל הבחורות מהנט -באופן גורף ? ? . . . .

קליט

אכן בעז``ה לא יהיה לי מחשב בבית [וכבר הבהרתי זאת לאחת מפגושתיי] וזו דעתי ודעת גדולים , להתחתן מהנט אני פוסל את כולם באופן גורף [ה` יעזור שלא אבוא לידי נסיון] סתם באופן אישי אני לא פוסל אפאחד ,בנת?

קליט

New member
אשריך אחי !

ואם זאת בחורה מהנט -שמסכימה לכך שלא יהיה נט בבית - היית יוצא איתה ?

קליט

New member
לא הבנתי !

היא הרי בחורה טובה וצדיקה, ויש להורים שלה נט כשר -והיא מסכימה שלא יהיה נט בבית ! אז לפסול בגלל זה ?? . . .

למעלה