נכנסתם לחרופ של צהריים???
S sidi New member 3/7/02 #3 מצאתי תינוק די גדול הייתי אומר. הכסא נוח? אני על שלי לא יכול לחרופ הוא לא נוח לי מספיק.
ב בת ה י ם New member 3/7/02 #4 יו באמת כל כך מהר ? הכסא ממש נוח גדול מרווח מתכוונן המזגן עובד.המחשב לידי
ב בת ה י ם New member 3/7/02 #7 נראה לי שאלך לבדוק מי הסכים לקבל אותי לעבודה חחחחחח לי לקח זמן (בת מתביישת בפינה)
S sidi New member 3/7/02 #9 את יכולה להתאמן, כל יום שישי במוסף "7 ימים" של ידיעות אחרונות בסוף יש את הציורים של ג´קי.
J jess ועוד New member 3/7/02 #11 מי ישן??? אני עכשיו הגעתי מהבדיקות שלי ואני בסדר בקשר לשרשור ההוא אני מעדיפה שלא להגיב עליו כי הדברים קצת יצאו מהקשרם .... חוץ מזה ??? הכל רגיל
מי ישן??? אני עכשיו הגעתי מהבדיקות שלי ואני בסדר בקשר לשרשור ההוא אני מעדיפה שלא להגיב עליו כי הדברים קצת יצאו מהקשרם .... חוץ מזה ??? הכל רגיל
J jess ועוד New member 3/7/02 #13 היה בסדר שמענו הקשבנו יש צירים קטנים אבל אין התקדמות .... אם תוך שבוע היא לא יוצאת שולחים משטרה לקחת אותה....
היה בסדר שמענו הקשבנו יש צירים קטנים אבל אין התקדמות .... אם תוך שבוע היא לא יוצאת שולחים משטרה לקחת אותה....
ב בת ה י ם New member 3/7/02 #14 בנות בדר"כ מגיחות בסוף התאריך המשוער ++++ ואני חשבתי להכנס לשיאי גינס....(חשבתי בטעות שאני חווה הריון של פילה)
בנות בדר"כ מגיחות בסוף התאריך המשוער ++++ ואני חשבתי להכנס לשיאי גינס....(חשבתי בטעות שאני חווה הריון של פילה)
J jess ועוד New member 3/7/02 #15 מתי ילדת בסופו של דבר ??? אני יודעת שבנות אוהבות ללכת עד הסוף ... לא סתם יצא להן שם....
J jess ועוד New member 3/7/02 #18 מוקדם!!!! אני סוגרת 40 ביום שישי ומדברים איתי על אמצע 41 לזירוז ...
ב בת ה י ם New member 3/7/02 #19 חחח בת סנילית 42 וארבעה ימים נו טוב זה היה מזמן..... "נזק" תיכף בת 5
ל ליאן. New member 3/7/02 #25 סיפרו לי שאני לא רציתי לצאת... והזירוז לא זירז... אז הוציאו אותי בכוח!! (ניתוח קיסרי) נורא מוזר שאני לא זוכרת מזה שום דבר..
סיפרו לי שאני לא רציתי לצאת... והזירוז לא זירז... אז הוציאו אותי בכוח!! (ניתוח קיסרי) נורא מוזר שאני לא זוכרת מזה שום דבר..