נכנסתי...

LINKIN PARK!!!

New member
נכנסתי...

למדור של ערוץ הילדים על דרגון בול כדי לראות איזה שטויות רם נבות כתב הפעם, וראיתי משהו שאולי יעניין פה מישהו מהפורום(לא משהו שהוא כתב). אפשר להצטרף לצוות המדור שם. עכשיו בטח כולם חושבים שאני אדיוט, אבל הכוונה היא בעצם אם מישהו שמבין טוב בסדרה מהפורום(הזה) רוצה לשקם את המדור של ערוץ הילדים ולכתוב שם מה שנכון במקום השטויות. נ.ב אני שולח הודעות לראות אם הצוות הנוחכי מבין בכלל משהו מהסדרה. מה שסוגריים לא יכלל בשאלה. "למה מר פאריז(פריזה) יהרוג את מקיטה(וג'טה)?" "מי זה טראנקס(אני יודע מי זה הכוונה לראות אם הם יודעים)?"

LINKIN PARK!!!

New member
והנה הרקע שהוא כתב לסדרה...

הנה ".הלחתהמ ליחתנ ואוב גוס = המינא) תינפי המינא תרדס לש הינשה הנועה ,םצעב ,איה יז לוב ןוגארד .(הרדסה תכייתשמ וילא היצמינאה הנושארה הנועה תא רצי המאירוצ .המאירוצ וריקא ינפיה ןמאה אוה הרדסה רצוי ,הצחמל תימוק התיה וזה הנועה .1986 תנשב (לוב ןוגארד הארקנש) הרדסה לש .( Journey To The West) "ברעמה לא עסמ" םשב קיתע ינפי רופיס לע הססבתהו טעמכ הרוצב ימוקה ןווגה תא השטנ ,יז לוב ןוגארד ,הפצנ ונחנא הבש הנועה .ןשקאהו תוברקה תבוטל תטלחומ תישארה תומדה) וקוג לש םינשנו םירזוחה םהיתונויסינ רחא תבקוע הרדסה תא רקיעבו םוקיה ,םלועה תא ליצהל וירבחו (רחא בכוכמ ץימא םחול - הרדסב .םמצע ?הרדסה תארקנ םמש לע ,ןוקרדה ירודכ ,םצעב ,םה המ לבא ףורגא לש לדוגב ,המותכ תיכוכז םייושע ,םיקהוב םירודכ םה ןוקרדה ירודכ ,ןכבו דחא בכוכמ)םימודא םיבכוכב םינמוסמו ,םלועה לכ ינפ לע םירוזפ םירודכה .דלי לש .םכותב םינכושש ,(םיבכוכ העבש דע ?םיבוט םה המל .הלאשמב וכזת ,העבשה לכ תא ףוסאל וחילצת םא ?הלאשמה תא םישמממ ךיא ינש תוחפל .יל ונימאת ,ןוקרד תכיתח הזו) גנולנאש םשב יקנע ןוקרד םינמזמ .םישקבמו ,(!ךרוא רטמוליק ?שקבל רשפא המ .םייחל םישנא ריזחהל וא ,םלועה לע טלתשהל וליפא .רבד לכ טעמכ ?לבא הזיא ןאכ רתתסמ :תולבגמ המכ קסעל שי .ןכ .תחא םעפמ רתוי והשימ םייחל רשפא יא האצותכ וגרהנש םישנא קר אלא ,הנקיזמ תמש והשימ םייחל ריזחהל רשפא יא .תומילאמ"

LINKIN PARK!!!

New member
לא משנה....

הנה הקישור (וואי כמה הודעות יש לי כבר רק בשרשור של עצמי).

למעלה