נכנסתי- yam29 נכנסתי להודיע לך שאני כאן
Y yam29 New member 13/4/02 #2 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif שמחה שהצלחת להכנס, את יכולה להשתתף בפורום בשאלות, בתגובות וכו´ (כמו שלימדתי אותך בכל מקרה מה את אומרת יהיה טקס ביום שני? נתראה
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif שמחה שהצלחת להכנס, את יכולה להשתתף בפורום בשאלות, בתגובות וכו´ (כמו שלימדתי אותך בכל מקרה מה את אומרת יהיה טקס ביום שני? נתראה
ר רינה36 New member 13/4/02 #5 מי יודע?../images/Emo9.gif היי אין חי מושג לגבי הטקס נראה לי שהוא לא יבוטל כי הוא מתוכנן למקום "מוגן" אבל פה באיזור בטלו אותם. אני מקווה שהוא לא יבוטל כי אני מחכה לראות את ביצועייך בייייייייי
מי יודע?../images/Emo9.gif היי אין חי מושג לגבי הטקס נראה לי שהוא לא יבוטל כי הוא מתוכנן למקום "מוגן" אבל פה באיזור בטלו אותם. אני מקווה שהוא לא יבוטל כי אני מחכה לראות את ביצועייך בייייייייי
ט טלגל New member 13/4/02 #3 יופי שנכנסת כל הצטרף אלינו הרי זה משובח, את מוזמנת לספר לנו על הגן שלך, ולייעץ או להתייעץ בכל הנוגע לעניינינו. ברוכה הבאה!
יופי שנכנסת כל הצטרף אלינו הרי זה משובח, את מוזמנת לספר לנו על הגן שלך, ולייעץ או להתייעץ בכל הנוגע לעניינינו. ברוכה הבאה!