נכנסתי פעם ראשונה..

danielbf

New member
נכנסתי פעם ראשונה..

וראיתי שזה יכול להיות מקום נחמד, הפורום הזה אם מבודדים אותו מכל מיני נושאים למיניהם...בכל מקרה..קראתי איזה הודעה בעלת שיבוחים רבים לאביב גפן אני לא אגיד את דעתי הכנה, אלא משהו מצחיק וחביב במקום זאת קטע קטן שחיברתי.. (עליו) ``אני לא אוהב דודו טופז...הוא לא מצחיק...אתם יודעים אתמול ראיתי את הפרסומת החמודה הזאת של אורנג`, אבל זאת לא הפואנטה שלי..הפואנטה שלי זה... רוצים שינוי?!?!?!?!? רוצים שינוי?!!??!!??! ר-ו-צ-י-ם ש-י-נ-ו-י ?!?!?!?!?!?!?!?!?!? רוצים שינוי?!?!?!?!?!!? אנחנו דור מחורבן!!`` כמובן שזה בא להראות שהוא לא משהו :p

hagar_gefen

New member
תגובה....

אני מניחה שמהכינוי שלי אתה כבר מבין מה אופי התגובה(או שלא...): 1.הפורום הזה הוא באמת מקום נחמד!!! 2.אביב גפן הוא גאון!!! 3.אני לא מצפה ממישהו בעל רמת אינטיליגנציה ירודה כשלך שיבין את גאוניותו של אביב!!! האומן הזה(אומן ולא זמר...) מצליח לשים על הנייר בדיוק את התחושות שלי לגביי כל נושא אפשרי! הוא גאון מוזיקלי ולא רק לירי ואני לא חושבת שבתור אחת מאלפי המעריצים (ילדי אור הירח...) שלו אני ארשה לעצמי להעלב מתת-רמה שכזו! ועוד דבר: ילד פתטי בגילך שנכנס לפורום ואף אחד לא מגיב להודעות שלו (חוץ ממני כי זה דרש!) לא יכול לשפוט אותי או כל מעריץ\מעריך אחר של אביב גפן או את האומן בעצמו פשוט מכיוון שהוא ממש לא לרמה שלך וכך גם אני!!! הגר :)

למעלה