נכנסתי מחדש...

ויצמן j

New member
נכנסתי מחדש...

להתראות למקורי הדפוק שסיבך את החיים מעכשיו זה ויצמן ג´וניור לאנשים ששואלים מי אני הגדול או היותר קטן... ואם יש פז"חים טובים אני צריך לטיול אז תודה לכולם וברנס תן לבלונדינית כפה

שקסי

New member
מה זה פזח"ים?

אני ממש ממש מצטערת ובטח תצחקו עליי אבל מה זה??

פרק זמן חופשי

לדוגמא כשאת בטיול תנועה ונוצר פקק כי יותר מדי קבוצות קרובות אחת לשניה אז צריך לשבת שעה ולחכות וויצמן כמה פזחים שעלו לי כרגע מעגל מסז´ים להרים קופסת גפרורים מסלע כשתופסים את רגל ימין עם יד שמאל ואת אוזן שמאל עם רגל ימין. סיפורים מאינדקס האגדות http://www.gordon.ac.il/mahad/shelach/to_read/agadot/index.htm אם זה במדבר או במקום יפה אפשר לעשות או דמיון מודרך או שקט כדי לספוג את המקום, אני הכי אוהב לעשות רבע שעה שקט על צוקים באזור המכתשים, זה פשוט אדיר. קדוואה, אבל זה רק אנחנו עושים
כל מני תחרויות לשתיית מים (שני טורים לגמור בקבוק וכו´) לשחק אבן משימות/השפלות (האבן שכשמוצאים אותה בתיק של מישהו הוא צריך לבצע משימה) ושיבצעו את המשימה או השפלה כל פז"ח אם אתה צריך עוד רק תגיד

kedeman

New member
יש לי רעיונות אבל הם אולי לגילאים

מבוגרים יותר... למשל לעשות מעגל ולהתישב כל אחד על הברכיים של זה שאחריו - אדיר וגם פירמידה זה ממש כייף (מומלץ לדאוג שמישהו יצלם- גם את ההתפרקות)

ויצמן j

New member
שבעה...

לשבת אחד על השני זה נקרה לשבת שבעה זה תופסים אדם בפוזה ומתיישבים עליו שבעה

נ ו ם

New member
אוי איתמר טעות גורלית חח

תופסים את רגל ימין עם יד שמאל ואת אוזן שמאל עם יד ימין. חולה. נעם

סר גל ית

New member
אני אחת מהם?

שגרמו לך לשנות ניק? חחח..צטערת. עכשיו הוא יותר מקורי, ופחות מבלבל. פז"חים? אמרו המון כבר... בכל זאת- ארץ עיר בע"פ, לקשור בלונים לתיק ולשמור שלא יפוצצו, ואם זה שטח לא ריק- מחבואים זה מצויין.

fresh mishmesh

New member
חידות שונות ומשונות

חידות ציורים חידות מספרים חידה עם מקלות, עם ילדים

גם אני אוהבת אותך...(../images/Emo93.gifאין מקום)

אממ אוקיי זה היה אמור להיות ככה: "גם אני אוהבת אותך... (אההם לא נראה לי אההם!)" וויצמן תודה על האהדה..
ו... זהו!

ויצמן j

New member
אהההם

את מור, ב-ל-ו-נ-ד-י-נ-י-ת!!! פז"ח זה פעילות זמן חופי מן משחקים להעביר בהם את הזמן... ותודה לכל אלו שנתנו לי כמה מהם

יובלי... סתם שאלה...

אולי פעם אחרונה ולתמיד, תסביר לי מה (לעזאזל) יש לך נגד בלונדיניות...? (או נגדי בכלליות...........)

ויצמן j

New member
אין לי כלום

אני אפילו אוהב בלונדיניות... הבעיה זה היציאות שלכן!

למעלה