להתראות למקורי הדפוק שסיבך את החיים מעכשיו זה ויצמן ג´וניור לאנשים ששואלים מי אני הגדול או היותר קטן... ואם יש פז"חים טובים אני צריך לטיול אז תודה לכולם וברנס תן לבלונדינית כפה
לדוגמא כשאת בטיול תנועה ונוצר פקק כי יותר מדי קבוצות קרובות אחת לשניה אז צריך לשבת שעה ולחכות וויצמן כמה פזחים שעלו לי כרגע מעגל מסז´ים להרים קופסת גפרורים מסלע כשתופסים את רגל ימין עם יד שמאל ואת אוזן שמאל עם רגל ימין. סיפורים מאינדקס האגדות http://www.gordon.ac.il/mahad/shelach/to_read/agadot/index.htm אם זה במדבר או במקום יפה אפשר לעשות או דמיון מודרך או שקט כדי לספוג את המקום, אני הכי אוהב לעשות רבע שעה שקט על צוקים באזור המכתשים, זה פשוט אדיר. קדוואה, אבל זה רק אנחנו עושים
כל מני תחרויות לשתיית מים (שני טורים לגמור בקבוק וכו´) לשחק אבן משימות/השפלות (האבן שכשמוצאים אותה בתיק של מישהו הוא צריך לבצע משימה) ושיבצעו את המשימה או השפלה כל פז"ח אם אתה צריך עוד רק תגיד
שגרמו לך לשנות ניק? חחח..צטערת. עכשיו הוא יותר מקורי, ופחות מבלבל. פז"חים? אמרו המון כבר... בכל זאת- ארץ עיר בע"פ, לקשור בלונים לתיק ולשמור שלא יפוצצו, ואם זה שטח לא ריק- מחבואים זה מצויין.