נכנסתי לקישורים

נכנסתי לקישורים

ובשום אתר לא מצאתי את מה שחיפשתי, חוץ מאתר אחד שאני לא כל-כך סומך עליו כי ראיתי שחלק מהדברים שם זה טעויות. מישהו מוכן להגיד לי את המתקפות של הדיג'ימונים? כמו שיש מאמר כזה של השמות המקוריים שלהם, אז אפשר לעשות מאמר כזה על העונה הראשונה, השנייה והשלישיתף ומי שיודע גם על הרביעית?

star_female

New member
../images/Emo13.gifבבגרות באנגלית

לא, סתם. (אני הייתי. *-* <-- ראה פורום אנימה ליתר פירוט) בקשר לשאלה שלך.. תנסה באנציקלופדיה של מגצ'אן.

תודה, אבל זה לא ממש עזר

אני צריך את השמות של המתקפות בעברית, ומתוך הסדרה, לא מתוך איזה משחק שאני לא מכיר בכלל.

Digi Lista

New member
אני בעד שנעזור לך(ולנו)../images/Emo13.gif

אני כרגע מהמחשב של אחי כי מסתבר שירוחם לא יחזור לפחות עד יום שני,עד עכשיו אחי המוגבל לא הרשה לי להשתמש במחשב שלו ולכתוב בתפוז(למרות שהוא בעצמו בכלל לא כותב בתפוז,הקמצן...)עכשיו אחרי שאימא שלי אמרה שירוחם לא חוזר תוך יומיים כפי שהובטח אחי נאלץ(בלי לחץ מצידי...רק בכמה כאפות חביבות
)לתת לי לכתוב כאן,לא הרבה זמן לשרשר,למחוק,להכניס מאמרים,גלריות וכו'... אני לא יכולה(אין לי את הכתובת של תפריט הניהול כאן)אבל לפחות אני יכולה להיות קצת שזה גם משהו(ואם כבר מדברים אז היה לי שבוע מחורבן שכול מה שיכול היה להשתבש השתבש ונהרס,נפלא שהוא נגמר
) . אני בעד שנעזור למילי(אני מתרגלת
)זה יכול להיות אחלה של מאמר!!! יאללה חבר'ה זה גם אחלה של שרשור!!!שתפו פעולה!!! אגב,תציפו את ראש1 אם אתם רוצים כתבות על דיג'ימון או סתם התייחסות, לסדרה הנחמדה "השבט" זה עבד(אני יודעת בוודאות שתהיה אחלה כתבה...)וסתם כדי שיהיה מעניין שווה להציף אותם(יש להם גם אתר אינטרנט חדש שאפשר להציף...)זה נשמע משונה אבל זה עובד!!! נ.ב. טלי איך הלכה לך הבגרות באנגלית?גם לי הייתה אתמול והייתי עצבנית רצח כי התבטל לי איזה ראיון ברגע האחרון,היה בלאגן שלם וצרחתי שם על כול העולם(אמרתי שהכול השתבש השבוע?)... יאללה חבר'ה עדכנו מה חדש(אבל בואו לא בשרשור הזה,כאן נכתוב את ההתקפות וכשירוחם יחזור...ההמשך הרגיל "אני אכניס למאמרים"
)

star_female

New member
הבגרות באנגלית?

איך את *חושבת* שהיא הלכה לי? *-* לא יודעת אם את זוכרת אבל היתה תקופה לא מזמן שדי הזכרתי את היקאגו בכל הודעה שכתבתי... דיג'ימון והיקארו נו גו אלה הסדרות הכי אהובות עלי עכשיו! ואז זה מופיע בבגרות... וזה גם לא המאמר הראשון שקראתי בנושא הזה... צחקקתי והיד שלי רעדה מהתרגשות כל המבחן. זה היה כל כך כיף ^_^ וחוץ מזה (למרות שזה באמת עשה לי את היום, זה וגם קראתי פרק חדש של היקאגו שבדיוק יצא בבוקר!) בחיבור הראשון המלצתי על הסרט ghost in the shell שזה סרט אנימה פסיכולוגי למי שלא מכיר... וכל השאר הלך לי טוב ^_^ (בדקתי את הפתרונות, אני צריכה לקבל 95-97 אם לא ירד לי כלום בחיבורים... ודוקא טעיתי בדבר שיכלתי לענות עליו בלי לקרוא את הטקסט (על גו)... אבל לא נורא, זה היה שווה את זה *-* ). ומי שיכול שיראה היקאגו זאת כזאת סדרה טובה *-* אני מבינה איך היא הצליחה להחזיר את האהבה לגו לילדים ביפן, אני בעצמי משחקת בזה בגלל היקאגו ^_^

בסדר, תעודות זהות לדיג'ימונים:

אגומון: דרגה: טירון מתקפה: נשימת פלפל דיג'יגורל: טאי דיג'יגדילות: גריימון (רגיל), גריימון מתכתי (סמל האומץ), גריימון מלחמתי שלבים קודמים: קורומון (אימונים) הופיע לראשונה בפרק: פרק 2 כשהם נלחמו בקוואג'מון. גאבומון: דרגה: טירון מתקפה: מפוצץ כחול דיג'יגורל: מאט דיג'יגדילות: גארורומון (רגיל), וורגארורומון (סמל החברות), גארורומון מתכתי שלבים קודמים: טסונומון (אימונים) הופיע לראשונה בפרק: פרק 2 כשהם נלחמו בקוואג'מון. ביומון: דרגה: טירון מתקפה: מסובב ספירלי דיג'יגורל: סורה דיג'יגדילות: בירדראמון (רגיל), גארודאמון (סמל האהבה) שלבים קודמים: יוקומון (אימונים) הופיע לראשונה בפרק: פרק 2 כשהם נלחמו בקוואג'מון. טנטומון: דרגה: טירון מתקפה: הלם חשמלי (???) דיג'יגורל: איזי דיג'יגדילות: קאבוטרימון (רגיל), מגה קאבוטרימון (סמל הידע) שלבים קודמים: מוטימון (אימונים), פאבומון (תינוק) הופיע לראשונה בפרק: פרק 2 כשהם נלחמו בקוואג'מון. פאלמון: דרגה: טירון מתקפה: קיסוס רעיל דיג'יגורל: מימי דיג'יגדילות: טוגמון (רגיל), לילימון (סמל הכנות) שלבים קודמים: טאנמון (אימונים) הופיע לראשונה בפרק: פרק 2 כשהם נלחמו בקוואג'מון. גוממון: דרגה: טירון מתקפה: דיג'יגורל: ג'ו דיג'יגדילות: איקקומון (רגיל), זודומון (סמל האמינות) שלבים קודמים: בוקאמון (אימונים) הופיע לראשונה בפרק: פרק 2 כשהם נלחמו בקוואג'מון. פאטאמון: דרגה: טירון מתקפה: בועת פצצה דיג'יגורל: טיקיי דיג'יגדילות: אנג'מון (רגיל), מגנה אנג'מון (סמל התקווה) שלבים קודמים: טוקומון (אימונים), פויומון (תינוק) הופיע לראשונה בפרק: פרק 2 כשהם נלחמו בקוואג'מון. גאטומון: דרגה: אלוף מתקפה: דיג'יגורל: קארי דיג'יגדילות: אנג'וומון (סמל האהבה) שלבים קודמים: סאלאמון (אלוף), ניארומון (אימונים) הופיע לראשונה בפרק: פרק 2 כשהם נלחמו בקוואג'מון. תשלימו את מה שחסר, כמו שלבי התינוקות אם אתם יודעים והמתקפות שחסרות ואת סוג הדיג'יגילה של גריימון מלחמתי וגארורומון מתכתי (כמו שכתבתי: גריימון (רגיל), גריימון מתכתי (סמל האומץ) אז תכתבו את הסוג של גריימון מלחמתי (רגיל, סמל)).

אין בעד מה

אבל אני ממש מתבייש בעצמי ששכחתי את המתקפות שלהם.
אוי לבושה! גריימון: דרגה: אלוף מתקפה: פיצוץ כוכבי דיג'יגורל: טאי דיג'יגדילות: גריימון מתכתי (סמל האומץ), גריימון מלחמתי שלבים קודמים: אגומון (טירון), קורומון (אימונים), בוטאמון (או משהו בסגנון)(תינוק) הופיע לראשונה: פרק שלישי, עונה ראשונה. "רעידת האדמה של גריימון." גארורומון: דרגה: אלוף מתקפה: מפציץ מיילל דיג'יגורל: מאט דיג'יגדילות: וורגארורומון (סמל החברות), גארורומון מתכתי שלבים קודמים: גאבומון (טירון), טסונומון (אימונים) הופיע לראשונה: פרק ארבע, עונה ראשונה. "גארורומון הזאב הכחול" אם אני לא טועה. בירדראמון: דרגה: אלופה מתקפה: כנפי מטאור דיג'יגורל: סורה דיג'יגדילות: גארודאמון (סמל האהבה) שלבים קודמים: ביומון (טירון), יוקומון (אימונים) הופיעה לראשונה: פרק חמש, עונה ראשונה. "ביומון מקבלת כוח אש". קאבוטרימון: דרגה: אלוף מתקפה: מהמם חשמלי דיג'יגורל: איזי דיג'יגדילות: מגה קאבוטרימון (סמל הידע) שלבים קודמים: טנטומון (טירון), מוטימון (אימונים), פאבומון (תינוק) הופיע לראשונה: פרק שש, עונה ראשונה. טוגמון: דרגה: אלופה מתקפה: תרסיס מחט דיג'יגורל: מימי דיג'יגדילות: לילימון (סמל הכנות) שלבים קודמים: פאלמון (טירון), טאנמון (אימונים) הופיעה לראשונה: נלחמה נגד מונזמון בעיר הצעצועים איקקומון: דרגה: אלוף מתקפה: טורפדו צילצלי דיג'יגורל: ג'ו דיג'יגדילות: זודומון (סמל האמינות) שלבים קודמים: גוממון (טירון), בוקאמון (אימונים), יוראמון (נדמה לי)(תינוק) הופיע לראשונה: בפרק שיונימון תקף את ג'ו כשהוא ניסה לטפס על הר אנג'מון: דרגה: אלוף מתקפה: יד הגורל דיג'יגורל: טיקיי דיג'יגדילות: מגנה אנג'מון (סמל התקווה) שלבים קודמים: פאטאמון (טירון), טוקומון (אימונים), פויומון (תינוק) הופיע לראשונה: בקרב נגד דווימון אנג'וומון: דרגה: מגה/על (אני אף פעם לא זוכר מה בא קודם, המגה או העל) מתקפה: חץ שמימי דיג'יגורל: קארי דיג'יגדילות: שלבים קודמים: גאטומון (אלוף), סאלאמון (טירון), ניארומון (תינוק) הופיעה לראשונה: בקרב נגד מיוטיסמון ושוב: השלימו את החסר

Digi Lista

New member
בושה באמת../images/Emo3.gif

סתם!!!כול הכבוד!!!רואים שממש התאמצת והשקעת(והמאמרים כמובן יזכו למאמר חדש כשירוחם יחזור...כנ"ל השאלות הנפוצות והמילון...
)אם היה לי זמן(אין לי,המחשב הזה של אחי והוא קמצן ומציק לי לצאת כול שנייה וזה אחרי שיום שלם הוא התנגד בתוקף שאני אשתמש במחשב,חכו ירוחם חוזר ואני מטפלת במחשב הזה עם איזה פטיש ענקי...)... אבל למה אחרים לא עוזרים בעניין?יאללה,בואו נתחיל לכתוב עוד דיג'ימונים ועוד פרטים על הדרגה וההתקפות שלהם(זה יוסיף המון גם למי שלא אוהב/מבין/מכיר את הסדרה)! אגב,אורנית יקירתי- אם בא לך לקבל עוד מידע על הסדרה את מוזמנת להיכנס למאמרים,יש שם גם כמה ניתוחי דמויות מקיפים וממולצים במיוחד

אני יודעת חלק מהדברים החסרים

המתקפה של גוממון היא דגי מצעד,הדיג'יגדילה של אנג'וומון היא מגנTדרמון(מגה) וניראה שלמתקפה של טנטומון קוראים מחשמל על

Digi Lista

New member
גם אני הייתי בסרט...

ביום חמישי(כתבתי על זה באוף טופיק...)... דגי מצעד,ההתקפה הזאת(השם)תמיד הצחיקה אותי

חלום חלמתי ועכשיו חלומי הלך ממני...

ודרך אגב, אם אני זה שביקשתי מידע, סימן שאני לא יודע את כולו, משמע: אני לא יכול לכתוב את כל תעודות הזהות לבד. איפה אתם, אנשים?!

למעלה