נכנסתי לפלונטר...

נכנסתי לפלונטר...

מכירים את זה שנופלים בחייכם אירועים שלא ציפיתם וכלל לא באופייכם, חשבתי מדוע זה קורה לי? ומה עלי לעשות עתה? חשבתי לפעול מתוך אחריות... זה היה אפשרי אבל קשה חשבתי לפעול מתוך צורך אישי... נהנת אך לא שלמה עם עצמי חשבתי לעצמי... על אל תשפטי את עצמך, תזרמי זה הולך טוב ויחד עם זה מכינה את עצמי לרע חשבתי לעצמי את מה שאני ממש רוצה אין לי בהשלמה ממלא, אז למה לא להנות ממה שכאן ואפשר? חשבתי אולי זה עניין של זמן והדברים יתבהרו לכאן ולכאן ממלא, אז למה שאחרוץ ואכאב? חשבתי שוב ושוב אם בכלל יש כאן כדאיות? ואכן ברוב המבטים רואה לנכון ששווה הנסיון חשבתי שאין כאן ממש מה להפסיד, כי ממלא אין משהו אחר שטוב יותר ממה שיש וזה כלל לא מפריע לי למצוא דבר אחר חשבתי... חשבתי... ובעצם מוצאת את עצמי נהנת

בסיכומו של דבר צריך לבחור או לפה או

לפה אבל אבל מנת לבחור את צריכה באמת להבין מה הצרכים שלך כי להיות במקום של חוסר יכולת לבחור זה מאד מאד מתסכל ועם זה קשור למערכות יחסים זה גם גורם סבל לאנשים נוספים .... לא מזמן פתחתי שרשור על "למה לא להיות מלך" ובאמת שאין סיבה שלא להיות אבל זה בתנאי שלא פוגעים באף אחד ! לפעמים הרצונות שלנו עומדים בסתירה לתפיסת עולמו של האחר ופה צריך לבדוק האם ניתן לגשר על הפער או שאולי צריך להתפשר מצד שני צריך לבדוק האם הפשרה לא עלולה לסכן את הנאמנות לעצמי עד כדי לבישת "זהות שאולה" .... פלונטרים זה מקום טוב ללמוד על עצמנו אבל רצוי לעשות את זה לבד

בסיכומו של דבר אבחר...

אך לעת עתה הדבר לא ניתן באירוע שלי אינו על חשבון האחר - לכן מצפוני שקט לעניות דעתי באירוע הזה שיניתי גישה מטפוסי ההתנהגויות הקודמות שלי פעם הייתי חותכת אולי היה טוב ואולי גם הפסדתי את התהליך ואולי את השינוי בתוצאה אני רואה גם שהפכתי להיות יותר סלחנית וזורמת עם הדעות והראיה שלי כן זה מספק אותי ומרגיש לי טוב איתי ההרחבה המחשבתית הרכות איתי שאני מאפשרת לעצמי להנות בין השורות נכון הייתי רוצה אחרת אך מרגישה שממצא את הפתגם "הסתכל על החצי כוס המלאה" פשוט בין כל מה שלא אוהבת והייתי רוצה עבורי לוקחת את הטוב והנעים ומסתפקת כל זה לאחר שהבנתי לאחר שכלולים שאכן הסבלות תשתלם לכאן או לכן

אכן כך והצדק איתך...

אני בדיוק בתהליך בין ההשלמה להפנמה, את עצמי ואת עצם העניין כבר קבלתי וברשותך האם תאפשר לי?....

רציתי....

להודות לך על תגובותייך נעמת לי, חדדת לי, לדו שיח הזה הייתי זקוקה גם אם הסתכם בשתי תגובות תודה ומוקירה

דומה..

לרכב שנתקע בחול טובעני כזה.. והנהג מתעקש..לתת גז...והגלגל שוקע יותר..

במקרה הזה עושים שני דברים :

1. שמים משהו קשיח מתחת הגלגל 2. מוציאים אוויר על מנת להרחיב את שטח המגע עם הקרקע

Snarc

New member
אולי כאדי להפסיק לחשוב...

לא נראה שזה עושה לך טוב.

למעלה