נכנסתי ויצאתי

מצב
הנושא נעול.

קורל 69

New member
נכנסתי ויצאתי

נכנסתי ויצאתי
כחדשה בפורום, אני מעלעלת לי בשאלות תשובות ומרגישה כל כך חלק מהכל. אני עומדת לפני החזרת מוקפאים ביום חמישי הקרוב. דיי סקפטית לגבי התהליך, משום שבעבר החזרות המוקפאים לא הצליחו. מי יודע אולי הפעם...??? בכל אופן, מחזיקה אצבעות לכל המנסות בפעמן הראשונה או השניה או השלישית. וכל שנבקש... לו יהי וחג שמח פורה ומקסים.

היי

נכנסתי ויצאתי
כחדשה בפורום, אני מעלעלת לי בשאלות תשובות ומרגישה כל כך חלק מהכל. אני עומדת לפני החזרת מוקפאים ביום חמישי הקרוב. דיי סקפטית לגבי התהליך, משום שבעבר החזרות המוקפאים לא הצליחו. מי יודע אולי הפעם...??? בכל אופן, מחזיקה אצבעות לכל המנסות בפעמן הראשונה או השניה או השלישית. וכל שנבקש... לו יהי וחג שמח פורה ומקסים.
היי
מאחלת לך שתצאי מכאן - מהסיבות הנכונות כמובן בעניינים

MIF2002

New member
הי קורל ובהצלחה !!!

נכנסתי ויצאתי
הי קורל ובהצלחה !!!
בתור אמא לעובר קפוא לשעבר לא הייתי במקומך כל כך סקפטית... אמנם אני זוכרת שגם אני למוקפאים באתי בלי הרבה ציפיות כי סטטיסטית זה לא כמו עוברים טריים, ואני מודה שעד היום, בכל פעם שאני מסתכלת על גיא וחושבת שהוא היה עובר קפוא בפריזר זה מדהים אותי מחדש. מאחלת לך המון הצלחה עם המוקפאים וחג שמח כמובן !!!

Hamsa

New member
ברוכה הבאה

נכנסתי ויצאתי
ברוכה הבאה
שיהיה בהצלחה וכמובן מאחלת לך שהות קצרצרה בפורום הזה. (לא כ"כ מתמצאת בהחזרת מוקפאים). חג שמח!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה