גם למצוא עניין הוא בחירה - ולא רעה
ה´עיסוק´ שימלא אותך צריך לבוא קודם כל מבפנים, ולא מבחוץ. משהו שמתחבר לאיזה ויז´ן פנימי, תחושת בטן, הארה פתאומית.. משהו בקוד הרגשי שלך ננעל, ואולי צריך קצת לנער אותו ולהגיד לו שהוא יכול לצאת, כמו אותו בר´לה חמוד, ולהאמין שבאמת יחכו לו.. לפעמים מצליחים לסרס בצורה מאוד מוצלחת את הרצונות שלנו בגיל צעיר, ואז אנחנו מחביאים אותם עמוק בפנים, אבל אם באמת נתן להם יד - הם יציצו החוצה, ויתחילו לצאת.. יש פה עבודה רגשית מסויימת שצריך לעשות, על המקום הרגיש והכאוב שאיכשהו נשאר סגור, אבל צריך גם לותר על החומות כדי לתת לו לצאת, ואולי זו תחילת העבודה על המודעות לצרכים הרגשיים האמיתיים שלך.. משום מה אני מרגיש כאב ואפילו מצוקה מתחת למלים שלך. ממש מתחשק לי לומר לך : אל תוותרי, ואל תקבלי את זה כמובן מאליו. אולי זה הזמן להחליף מטפל, ואולי גם לחוות חוויות מסוג אחר - משהו רוחני או רגשי יותר.. אבל לא לוותר. משום מה היה לי חשוב לומר לך את הדברים האלה. אולי תחושה פנימית שיש בה משהו שמוכר גם לי, עליו נלחמתי ואני נלחם עד היום. קל מאוד לסרס ולקלקל לנו כשאנחנו קטנים - הרבה יותר קשה להרים שוב את האבן הכבדה הזו, ובכל זאת להמשיך להלחם. אבל כשזה קורה - איזה כיף..