נכי נאצה

TimBuck2

New member
נכי נאצה../images/Emo53.gif

היי! אני מחפשת את המילים לשיר של נכי-נאצה: SELLIND HEROIN TO BNEI AKIVA (אני בספק שהשם של השיר באנגלית, אבל ככה הורדתי אותו...). זה שיר שמתנגן טוב, אבל אני אוהב את זה יותר אם היה לי קצת מושג מה הבחור אומר... שמעתי שהאתר שלהם נסגר. מישהו?

^NB^

New member
אממ

לאף אחד את המילים שלהם כאילו, יש אותם, אבל באנגלית זה פחות או יותר מה שיש לי מהשיר הזה מוכרים הרואין לבני עקיבא מוכרים הרואין לבני עקיבא מנסים לדרדר את הבנות שלהם לזנות מנסים [?] מזרק במקום כיפה סרוגה [?] תאונות דרכים אני לא סובל אותם והם בכל מקום לא משאירים לנו מקום לנשום אין להם זמן ללמוד תורה או לשרת בצבא אני יהיה מרוצה כשהם [?]

TimBuck2

New member
תודה!

אני דווקא רצית לדעת מה מסתתר מאחורי הסימן שאלה האחרון (לי זה נשמע כמו "טה טה דאא דאא..." יכול להיות?)... חחח... בכל אופן- תודה!
.

הנה לך, יהודיה טיפשה

מוכרים הרואין לבני עקיבא מנסים לדרדר את הבנות שלהם לזנות מנסים להוציא אותם מכלל פעולה כי הם אנשי שטח - תמיד בכל הפגנה מזרק במקום כיפה סרוגה נדרדר אותם לזנות וסמים נגרום להם למות בתאונות דרכים לא סובל אותם והם בכל מקום לא משאירים לנו מרווח לנשום לא יהיה להם זמן ללמוד תורה או לשרת בצבא אני יהיה מרוצה כשהם יהיו חסרי תקנה

TimBuck2

New member
הרי לך יהודי טיפש

(הממ... סמיילי די עלוב, אבל הבנת את הקטע עם הלשון אני מקווה...) (רגע... זה בן או בת???) (לא משנה)

יהודי?! חוצפה!

איך את מעיזה לקרוא לי יהודי?! הסוף שלך קרוב! מוהאהאהאהאהאהא! בפעם הבאה שתיכנסי למקלחת, לא יהיה שם מים, אלא...

TimBuck2

New member
הממ...

קצת ציקלון בי לא הרג אף אחד... דווקא שמעתי שזה מטהר את הנקבוביות ומסיר חצ´קונים מצויין... אמממ... כן, אבל האיומי רצח האלה לא נשמעים לי... דרך אגב, אתה נראה מצויין היום!

^NB^

New member
ברק

יש לך עוד מילים של שירים של נכי נאצה?

למעלה