נכות

• פותח הנושא zar
  • פורסם בתאריך

zar

New member
נכות

מענה לשני נכות היא מכנה זאת מנחמת את עצמה האחד גידם האחר פיסח ואני ... מצולקת לאדמה חרוכה דמיתי עצביי קטועים נטולי חושים דבר לא יצמח אומרת משלימה עם גורלה סוגרת לעצמה כל שביב של תקווה למצוא לה את האהבה גם מטפחת תזהר מלשמוט שמא ימהר יגיע האביר ירימה יושיטה והיא אליו תאלץ לתת מבטה להישיר מבט חלילה לה שלא ייפרץ הדייק תיסדק החומה והוא אולי יגיע בה יושבת ספונה בביתה מול הצג קוראת בשקיקה, בולעת מילים שטה במחוזות נעלמים חולמת דברי אחרים ליבה יוצא לכתוב נפשה לשירים שואלת עצמה היש גם חיים אחרים? נכות היא אומרת לעצמה צאר

Shanny

New member
צאר.... מה פשר השיר??

מצטערת אני לא רגישה מידי בשביל להבין למה הכוונה אני מניחה שיש כאן כוונה נסתרת כל שהיא האם אתה מוכן לפרש לי בבקשה? שני

zar

New member
כולנו

בקר טוב לך שני, היה קשה לקרא את צעקתך מתריסה כנגד העולם. כינית האת הכתוב - ייאוש, ואכן נשמעת כהולכת לאיבוד. היאוש הינו מעין נכות שכן אין את מוצאת את עמצך מסוגלת לאהוב שנית, מעין נכות תמידית. מפחדת להתאהס שמא ``תיפלי`` שנית, אבל בכל זאת כותבת בפורום אהבה ורומנטיקה, מה שמעיד שבסתר ליבך עדיין אווה לכך. אין לי מילות ניחומים, גם אימי נספתה בתאונת דרכים, ולמעשה כולנו נחשפים יום יום חשכול בדרך זו או אחרת. (אני רוכב גם על אופנוע) מקווה שתמצאי את העוז והכח להתמודד עם ה``נכות`` שנכפתה עליך. כולנו כאן על מנת לעזור איש לרעהו במילה בליטוף ובהבנה שיהיה לך יום נפלא צאר

Shanny

New member
תודה לך צאר אתה ממש מקסים ואני

משתתפת גם בצערך על אמך. אתה צודק אני מנסה למצוא בכל אופן תקווה התקווה לעומת הייאוש כל אחד מצד אחר תוקף אותי אבל התקווה מנסה בכל כוחה לנצח את הייאוש יש רגעים כאילו וכאילו אך אני מאמינה כי יהיה בסוף טוב אולי גם לא שוב .... סותרת את עצמי אבל הרי אין לדעת בעצם מה יהיה אנחנו זורמים בשבילי החיים בלי לדעת מה יהיה יש הפתעות,אכזבות ועוד כל מיני דברים שונים ומשונים הקורים לנו לאורך הדרך אך מה שחשוב הוא לא לסטות משביל החיים וללכת קדימה עם הראש מורם ולהמשיך ללכת גם אם קשה גם אם אין כבר אוויר פשוט להמשיך ללכת וכאן המלחמה בזה שאנחנו ממשיכים ללכת עם כל הצער והיגון והאכזבות מפני שאז יבואו גם דברים טובים לא להתייאש זו הגישה שלי וכך אני חיה אז גם אם אני כותבת דברים עצובים לפעמים אני לא כועסת משום שעדיף שהם יצאו החוצה מאשר יכאבו לי מבפנים וכך גםפ לכולנו תודה לך שני

zar

New member
רק טוב

שמח לראותך מוקפת באוהבים ותומכים. קראתי את גילך הצעיר ובאמת שלא לצורך הפרחת סיסמא בעלמה.... כל החיים לפנייך. אבל הריטואל שהחל סביב עלול לדעתי לפתוח פצעים שכבר החלו להגליד וחבל. לפעמים מרוב ליטופים העור מתחיל להאדים ולהעלות פריחה :)) רק טוב (ולא לשכוח להזמין לחתונה), צאר

למעלה