נכון

• פותח הנושא stio
  • פורסם בתאריך

stio

New member
נכון

כדאי להסתכל בשלל התלונות על תבל.

stio

New member
המלצה לתחקיר../images/Emo91.gif

לאור מלא ההודעות של כול מיני גולשים בפורום זה ובפורמים אחרים נראה לי שזה רעיון טוב לעשות עליהם תחקיר (תבל דיגיטל) על מנת שהם יפסיקו לחייב את הלקוחות בסרטים שהם לא הזמינו ושאר התלונות.

yosi7390

New member
תב"ל - רמאים !

להלן סיפורי בקצרה: בעבר כשעברתי ללויין ביקשתי להתנתק ואמרו לי שאין כל בעיה התחברתי ללויין ובדיעבד הסתבר לי כי הנני משלם גם ליס וגם לתב"ל במקביל ! תבל סירבה להודות באמת ולזכותי עבור חודשיים אלו למרות שהם קיבלו הודעה מפורשת ממני על כך שברצוני להתנתק ואף התקשר בזמנו בחור אחד מטעמם ששיכנע אותי להשאר בתבל (ולקבל מגהץ
) וסירבתי מקריאת תגובות של גולשים אחרים מסתבר שאת "אי ההבנה" המתוארת כאן, ביצעה תבל לעוד המון מנויים בצורה גורפת ומגמתית שחשבו (כמוני) לתמימותם כי תבל באמת שכחה לנתקם. אגב, למרות הכל בשורה אחת טובה - שמעתי שתבל נמצאת כיום בקשיים כלכליים - לשמחתי הרבה

אדיב חן

New member
לשמחתך הרבה ? ../images/Emo101.gif

באם הוגשה תביעה נגד חברה, על ידי קבוצת צרכנים, ורק אז נתקלה החברה בקשיים כלכליים, עקב הדרישה להחזיר לנפגעים את כספם, אולי, וגם אז בהתאם לנסיבות, זו סיבה לשמחה. באם חברה נתקלת בקשיים כלכליים עוד לפני שהוגשה תביעה... לא הייתי אומר שזו סיבה לשמחה. זה רק מוסיף עבודה. במקרה הגרוע ביותר של פירוק חברה אתה צריך לרדוף אחרי אנשים ספציפיים ולמצוא רכוש ממשי לעקל וכו´ וכו´. במקום פשוט לקבל פסק דין ולגבות את הכסף. אולי, אם החברה הייתה בקשיים שיווקיים (בריחת קליינטורה) להבדיל מקשיים כלכליים נטו, זו בהחלט הייתה סיבה לשמחה. אמנם תבל אינה חברת קש, אולם בכל זאת רציתי להעיר על הנושא של שמחה עקב קשיים. בחר בזהירות, על איזה צרות של האויב אתא רוצה לחייך! חן אדיב מזכיר משפטי

stio

New member
תגובה../images/Emo18.gif

א. אם היו מגישים תביעה נגד תבל זו לא היתה קבוצת צרכנים אלא חצי מדינה! ב. אתה ממליץ לבחור לשבת בשקט עקב המצב הכלכלי של תבל אם תבל גם אותו מחייבת סתם עבור הום סינמה? ובכלל אני לא בטוח שתבל בכוונה מחייבת סתם, אולי יש גונבי סרטים כי ידוע שהתופעה הזו קיימת. (צריך לבדוק את זה ולא להאשים סתם).

אדיב חן

New member
תגובת המשך../images/Emo101.gif

חצי מדינה זאת בהחלט קבוצת צרכנים. מאוד גדולה. תעשה סדר במושגים שלך. ממש לא המלצתי לך לשבת בשקט. רק ציינתי שייתכן ואתה שמח במקום הלא נכון. כשאתה רוצה להוציא כסף ממישהו, אז כדאי... שיהיה לו! לא אולי יש גונבי סרטים, יש ויש גונבי סרטים. התופעה ידועה ומוכרת בחו"ל, היכן שכבר יש זה זמן ממירים דיגיטליים.

ginat

New member
כפי שכתבתי במורד הפורום

אנו אוספים את כל העדויות שלכם כנגד תבל המשיכו לכתוב לנו. ואנא התאזרו בסבלנות.

למעלה