נכון שרל'ה מוזרה בזמן האחרון..כאילו זאת לא היא...
נ נ ו נ י י י י New member 5/8/05 #5 נכון....וגם הגב שלה ווירדוו כזה... זה באמת נראה כמו גבר... בואו נשלח מייל לבני קייזרמן [email protected]
נכון....וגם הגב שלה ווירדוו כזה... זה באמת נראה כמו גבר... בואו נשלח מייל לבני קייזרמן [email protected]
נ נוי ה2ו2ה New member 5/8/05 #6 נוני מי הביא לך ת'מייל הזה?? כי עובדים עלייך בעניים לא ניסיתי ואני גם לא ינסה כי אני לא אחת שאפשר לעבוד עלייה בקלות ממי כי לבני לא קוראים באמת בני חחח חמודה
נוני מי הביא לך ת'מייל הזה?? כי עובדים עלייך בעניים לא ניסיתי ואני גם לא ינסה כי אני לא אחת שאפשר לעבוד עלייה בקלות ממי כי לבני לא קוראים באמת בני חחח חמודה
נ נ ו נ י י י י New member 5/8/05 #7 דיייייייי נמאס כברררררררררררר לכי לטאגליינס כברררררררר תקראי את מהות הפורום ותחזרי אוחח דייי כבר נמאסססססססססססס
דיייייייי נמאס כברררררררררררר לכי לטאגליינס כברררררררר תקראי את מהות הפורום ותחזרי אוחח דייי כבר נמאסססססססססססס
מ מעייונה 2 New member 6/8/05 #10 ../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif למה סתם להרוס? אנחנו הזויים והפורום הוא סתם..אז לכו לפורום טב"ע ושם הכל יהיה מציאותי..(ואני מדברת על כל אלה שאומרים שהפורום הזה הוא סתם..)
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif למה סתם להרוס? אנחנו הזויים והפורום הוא סתם..אז לכו לפורום טב"ע ושם הכל יהיה מציאותי..(ואני מדברת על כל אלה שאומרים שהפורום הזה הוא סתם..)
נ נ ו נ י י י י New member 7/8/05 #13 דוגרי... אם את חושבת שהפורום הזה הוא סתם אז תלכי לפורום אחר... למה להרוס לנו סתם?...
מ מעייונה 2 New member 6/8/05 #11 לא נראה לי../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif למה שכפיר יעשה את זה? הם לא הביאו שחקן (או יותר נכון שחקנית) אורחת?
לא נראה לי../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif למה שכפיר יעשה את זה? הם לא הביאו שחקן (או יותר נכון שחקנית) אורחת?