נכון ש....

raskolnicov

New member
נכון ש....

הפגישה הקרובה מלחיצה לא רק אותי. איזה עצבים! לפני שבוע בערך כשנודע לי על הפגישה דווקא שמחתי(טוב, זה היה יחסית רחוק) והיום אני כבר אמרתי לעצמי: טוב,ענת, כנראה שתצטרכי להכריח את עצמך לבוא ! כי לפי איך שזה נראה כרגע- בא לי לבוא, אבל מצד שני גם לא בא לי. כן, כן- אני יודעת שהמחסור בסרוטונין משפיע גם על קבלת החלטות. אז יופי באמת. מה זה עוזר לי? אז מה בנוגע לקצת אלכוהול בפגישה? ככה קצת, בשביל שחרור החרדות לכמה רגעים. לא הרבה- אולי כמה בקבוקי וודקה ויין אדום? ואולי קצת וויסקי שיחליק בגרון? מה אתם אומרים? (אני לא אלכוהוליסטית אנונימית כמו שזה עלול להראות כרגע)

.אחת

New member
זה לא רעיון כ"כ טוב, כי מי שלוקח

תרופות לOCD לא בריא לערב אותן עם אלכוהול. בלי קשר לAA, דפוס התנהגות של הצורך לקחת "משהו" כדי להרגע הוא לא כ"כ בריא, כי ה"משהו" הזה הוא בדר"כ ממכר, גם אם מדובר באלכוהול וגם אם מדובר בחומר מרגיע מסוג כל שהוא. אני אמנם לא באה לפגישה, אבל מה שאני הייתי עושה בתקופת הOCD שלי, וזה נשמע קצת דפוק אבל זה עזר לי, כשהייתי עצבנית הייתי לוקחת אותי גומיה כזו, פשוטה, חומה, ומעסיקה בזה את הידיים שלי (מותחים את זה בין שתי אצבעות לכל מיני כיוונים) כדי לשחרר אנרגיה (נראה לי עדיף על פני למולל ולקרוע מטפחות נייר שיש הרבה שפועלים כך. גומיה יותר קל למחזר) אחת

למעלה