יאפ, זה הוא..
ש שריטה מלנכולית New member 2/5/04 #48 שתוק! ../images/Emo3.gif תותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
A asi man New member 2/5/04 #43 כן גיא... חחח וואי הייתי בטוח שידעת את זה כבר לפני זה.... חחחח איזה עמוד מפחיד יצא לנו בספר מחזור הא? לא כדאי להסתכל על זה שוב...
כן גיא... חחח וואי הייתי בטוח שידעת את זה כבר לפני זה.... חחחח איזה עמוד מפחיד יצא לנו בספר מחזור הא? לא כדאי להסתכל על זה שוב...
A asi man New member 29/4/04 #7 חחחחחחחחחחחחחחחח לא,אבל קניתי גרעינים ל משחק של....מכבי עלית תל אביבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ה----ג---------נ--------הההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (לא להתייחס אליי אני באטרף לפני המשחק)
חחחחחחחחחחחחחחחח לא,אבל קניתי גרעינים ל משחק של....מכבי עלית תל אביבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ה----ג---------נ--------הההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (לא להתייחס אליי אני באטרף לפני המשחק)
ש שריטה מלנכולית New member 30/4/04 #11 ../images/Emo47.gif../images/Emo29.gif../images/Emo47.gif../images/Emo29.gif../images/Emo47.gif../images/Emo29.gif../images/Emo47.gif
../images/Emo47.gif../images/Emo29.gif../images/Emo47.gif../images/Emo29.gif../images/Emo47.gif../images/Emo29.gif../images/Emo47.gif
E Efrat44 New member 30/4/04 #29 אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני עושה בדיקה!!!! אתם כבר מכירים את השטויות שלי... חחחחחח
אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני עושה בדיקה!!!! אתם כבר מכירים את השטויות שלי... חחחחחח
E Efrat44 New member 1/5/04 #36 לאאא........ ../images/Emo42.gif אני בפורומים רק בכינוים Efrat44 ו- Nuzbar.... מישהי אחרת העלתה אותן