נכון ש...

robert fripp

New member
בשביל מה הניים דרופינג?

אני אומנם לא כותב פ הממש אבל זה ממש מוריד את הרמה הקטע הזה לדעתי..

cha ching

New member
לי ולידיד שלי יש בדיחה על זה...

הוא תמיד שואל אותי "עדי?! תרצי לעשות איתי...." ואז הוא שם בדיוק את הקטע שלאברי שר אנה-לי.. (אנאלי, לבורים שבינינו)

robert fripp

New member
הודעות סגנון-

בלה בלה בלה הם הלהקה הכי טובה בעולם!! השיר בלה בלה בלה זה השיר הכי טוב בעולם!!! הודעת שיותר מאימות לפורום MTV : אגב NP- Dream Theater - Scenes From A Memory אני חורש על הדיסק הזה בזמן האחרון...

Uv Kruvi

New member
כמו שצריך!!!

דיסק מספק... אם יש לך את סינס פרום ניו יורק אני ממליץ לחרוש גם עליו... אם אין לך תקנה או תצרוב.. זה שווה ביותר.. :) זה משו שונה לגמרי לשמוע אותם בהופעה..

robert fripp

New member
יש לי הכל בMP3

אני לא צורב דיסקים כל פעם שיש לי כסף אני קונה עוד דיסק הבעיה היא שיש עוד הרבה דברים אחרים שאני שומע חוץ מדרים ואין הרבה כסף... אז יש לי רק את אימג´ס ואת צ´יינג´ אוף סיסנס.... האמת שקניתי אותם לפני יותר משנה אז אולי אפשר באמת להוציא את הכסף פעם הבאה על דרים :)

EROTOMANIA

New member
אוי לא...

גם את עם ה"אנאלי"... זה הדבר הראשון שחשבתי ששמעתי\הסתכלתי ברשימת השירים "אנה לי? אנאלי.." וזה באמת מיותר, כל ההודעות סגנון "שיר בלה ממש יפה" ודברים כאלה... אנחנו יודעים את זה.. (לא?) גם ההודעות האלה של "בוקר טוב" וזה.. מה אמרתי? פורום רציני או לא? ברוק ומטאל (ואפילו התאומות אולסן.. לא לשאול) מוחקים הודעות כאלה מיד. זה לא צ´ט, זה פורום.

NiGa

New member
ארוטומניה יקרה...

א. אין לנו ברירה אלא להשאיר הודעות כאלו כי יש לנו פורום קטנטן שבד"כ בקושי כותבים בו.... אם באמת זה סתם מפריע אז מוחקים אבל למה ללכת ראש בראש?... ב. הקטע עם האנאלי: במלך האריות, כשסימבה כבר בוגר, נאלה באה לצוד והיא רודפת אחרי פומבה ואז סימבה מציל אותו... אז כשהוא מכיר לטימון ופובמה את נאלה הוא אומר: "טימון, פומבה - זו נאלה (זונה לה) ג. חלש להשוות אותנו לתאומות אולסן...

למעלה