נכון ש

נכון ש

שהגבר אמור לעזוב את עירו וגרים ליד ההורים של האישה (בהנחה /אין סכסוך או משהו)

למה זה קשור ???

תשרשרי את ההודעות שלך למקום הנכון. אל תפתחי כל פעם אחת חדשה.

באיזה מאה אנחנו חיים ?

ודרך אגב גם בהסטוריה זה היה הפוך. הגבר היה משלם מוהר עבור אשתו והיא הייתה עוברת לגור בבית חמותה. את באמת חושבת כך ? את צברית ? אני פשוט המומה מעצם השאלה. אס אענה לך אחרי שנרגעתי. גרים היכן שבני הזוג מחליטים שטוב להם. ליד הוריו ,או ליד הוריה ,או רחוק משניהם.

פרצלה

New member
אה? איפה זה כתוב?

ואם הם גרים באותה עיר? מה אז הוא אמור לעשות? לעזוב את העיר ולבוא לבקר את אישתו בחגים? מזמןלא שמעתי דבר יותר מוזר מהשאלה שלך

יש לציין

שהפעם היית עדינה משהו. אני בשוק אמיתי.לא האמנתי שבמאה העשרים ואחת יש כאלה שעדיין חושבים ,או מעלים בדעתם לשאול שאלה כזאת.

ואני ממש לא האמנתי עד כדי כך שחשבתי

שהיא שרשרה למקום הלא נכון. פרימיטיביות נוראית.

אוסה

New member
ממש לא , אבל נכון שאם הגבר יהיה

שלך לפני הכל לא יהיו סיכסוכים. לטנגו צריך 2

מגורים

ערב מבורך לכולם אם זכרוני אינו מטעני, כתוב בתורה ועזב איש את אביו ואימו ודבק באשתו והיו לבשר אחד, גם בתורה שנכתבה לפני אלפי שנים כותבים לגבר ללכת עם אשתו ולא עם אימו והמבין יבין

Jen74

New member
ורק לחזק מביא דוגמה

שיש גברים שלמרות שהם נשואים ויש להם ילדים הם עדיין ילדים של אמא. ומה הכוונה? כשאמא שלו או בכלל משפחתו גורמת לכלה להרגיש רע והוא לא תומך ברעייתו ומצפה שהיא תתרגל למשפחתו כמו שהוא רגיל אליה. גבר צריך לתמוך ברעייתו, גם מול משפחת המוצא שלו ומול אמו. ברגע שגבר בחר את בת זוגו לחיים הוא צריך לדבוק בה ולא לתת לה לספוג עלבונות ממשפחת המוצא שלו.

Jen74

New member
הגבר אמור לעשות מה שטוב לו ולאשה שאיתו

זו צריכה להיות החלטה משותפת של שני בני הזוג ומן הסתם אחד מבני הזוג יצטרך להתפשר. לפעמים שני בני הזוג מתפשרים.

למעלה