נכון שמאוחר

נכון שמאוחר

ונכון שחלקכם בשמוטקין אבל אני לא, וגם לא נירדמת... כבר כמה ימים אני מרגישה דאון אבל הפעם גם יודעת את הסיבה, בד"כ הדאון הזה מגיע לי בתחילת אוקטובר, חודש לפני היומולדת, הפעם זה התעכב קצת לשמחתי... ודווקא השנה אני אמורה להיות בשיא הדאון, השנה גם מחליפה קידומת בנוסף לכל. יש איזה גוש שיושב בגרון ולא מוצא סיבה מספקת כדי לצאת... תגידו זה נורמלי? מקווה שיעבור לי מהר

נוגע בך

New member
דאון? קידומת?

עדיין צעירה ועקרבית מבטיח לך שעוד הכל לפנייך והשריטות שלך רק יבנו לך תקופות מרתקות.

תודה../images/Emo13.gif

זה סתם, יעבור אחרי היומולדת שונאת שונאת את אוקטובר, תמיד שנאתי את החודש הזה, היו צריכים להוציא אותו מלוח השנה

לא יודעת

עוד קצת, בדיוק עוד שבועיים שלוש בנובמבר אין לי מושג איך אחגוג, תמיד חשבתי שאעשה את זה בגדול אבל באמת שאין לי מושג איך ומה... לפחות אני יודעת מה אקנה לי השנה ליומולדת, וזה הרבה יותר זול מהמתנות שלי בשנים קודמות

רחלי228

New member
יאללה, פצצה אנרגטית שכמותך

תרימי הפקה למסיבת העקרבים ויש לך רף גבוה מאוד (מסיבת המאזניים) אני באה...

Netta79

New member
פנינה יפיפיה ../images/Emo24.gif

נו , באמת ... מה את סופרת את השנים אחורה? אז תהיי בת 30 so #ucking what ? ההבדל הוא לא בגיל , אלא באיך שאת מרגישה! יש לי חברה טובה טובה , הכי COOL שאני מכירה
נחשי בת כמה היא ? עוד חודשיים 60!!! היא מתאמנת במכון כושר, נראית מצויין , מבלה ,
יושבת בפאבים בתל אביב
עושה סקי שלג
לובשת רק בגדי מעצבים ממנהטן - שיק סוף הדרך מה הקשר לגיל ? אין קשר!!! תחיי, תהני, תבלי מה את מסתגרת בבית ? יש חיים אחרי גיל 30 ואני לא" מפחדת " להיות גם בת 100 העיקר זה להיות מאושרת והאושר? הוא ממש כאן ... בפינה צריך רק להתיחס אליו והוא מגיע עם כל הלב!
~נטע

זה לא זה

זה לא שאני לא יוצאת ולא משקיעה בעצמי ולא חיה זו רק הרגשה כזו שמחלחלת לי כל שנה מחדש קצת לפני היומולדת.... שונאת את הדאון הזה ויודעת שיעבור לי אבל כמו כל שנה עושה לי את ספירת המלאי של השנה ושוב רואה שלא עשיתי כלום עם עצמי וזה משביז אותי

מאוחר לא

דוקא מאוד מוקדם בבוקר ואצלנו אפילו התרנגול קורא בקול (מוזר באמצע העיר) יש גם תחושות כאלה כבר כתבו לך צעירה ועקרבית אז מי יכל עליך התחושות האלה יחלפו ויבואו אחרות אחריהן. יפות כמובן.

למעלה