נכון שיפית ממש...

EndlessRoad

New member
נכון שיפית ממש...

ממללככהה??!!! יפית, תודה רבה על הכרטיסים, עשינו בהם שימוש והיה מממשששש כיף! בצורה מאוד מוזרה, הבארבי היה מלא אבל זה לא גרע מההופעה. המג'יקל הם להקה נחמדה ביותר שמורכת משני יוצאי להקות ביניהם שיקו משייגעצ וכרובי מהבילויים. הקהל היה מלא אוהבי ביטלס מה שהיה ממש נחמד, ירמי נתן אחלה שואו, לא זוכרת את השירים ששר אבל ברור שהוא התלהב ונהנה. גם חמי בא, איך שהוא מופיע זה מדהים: רגוע בשקט מכונס בעצמו ופתאום מתפרץ ומשתגע. ירמי וחמי שרו ביחד את Hey Jude האגדי ובאמת שלא יכולתי לבחור אנשים שיותר מתאימים לביצוע שיר זה. הפלייליסט אצל חברה שלי ואם זה מעניין מישהו אני אוכל לפרסם פה, רק תבקשו יפה חחח.. :) אני אעלה את התמנות מחר למרות שלא צילמתי הרבה ואני חייבת לציין שהן לא יצאו משו, כמו שרבים מכן יודעים בבארבי יש הרבה עשן וזה קצת בלתי אפשרי לצלם תמונות טובות. אז פעם אחרונה, תודה ליפית! שבוע מדהים לכולכם!

נכון../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

שמח שנהנית

שלמונזה

New member
../images/Emo9.gif שמחה שנהניתם ../images/Emo120.gif../images/Emo168.gif

מצפה בקוצר רוח לדיווח מלא גם של גל ולתמונות, ואני מקווה שיש גם של חמי

אז כן.... אני יחזק את נויה ויאמר ש

יפית את באמת באמת מלכה!!!
הכרטיסים ממש ממש עזרו לנו והייתה ממש אחלה של הופעה!!! המג'קיל הם באמת להקה נחמדה ביותר (כפי שנויה כבר ציינה), הם נשמעים טוב מאוד ביחד ועשו כבוד גדול מאוד לביטלס בקאברים שלהם. כמובן שביטלס הם אגדה ואין צורך לפרט על המוסיקה... מסתבר שיש הרבה מאוד אוהבי ביטלס בת"א והסולן אפילו ציין את הפורום של הלהקה (הביטלס או המג'יקל מיסטרי טור, אני לא בדיוק יודעת) והבנו שהייתה בהופעה נוכחות גדולה שלהם (לפי מחיאות הכפיים כמובן...). בכל מקרה, כנראה שזה היה מובן מאליו אבל בכל זאת הייתי צריכה לראות את זה (או יותר נכון לשמוע את זה) בעיניים, אבל חמי וירמי הם אחד מהשילובים היותר מוצלחים שיש בארץ! באמת שהם חברים ממש ממש טובים והם פשוט משתלבים מעולה ביחד!!! בהופעה ירמי שר קצת יותר שירים מחמי (בערך 6) וחמי רק 2 אבל בסוף (כמו שנויה כבר אמרה) הם עלו ביחד על הבמה ושרו וזה באמת היה ממש ממש מדהים! אז... לסיכום, מג'יקל מיסטרי טור חביבים ביותר, ירמי וחמי הם שילוב מצוין (כאורחים או כהופעה שלמה רק שניהם) ומאוד מתחשק לי עכשיו הופעה כזאת בת"א של חמי וירמי ביחד (לא רק ברוק עצמאות וכדומה...). הלכנו לדבר אחר כך עם ירמי ולא הייתה שיחה מוצלחת משו אבל לא חשוב... מה שכן הצחיק אותי קצת זה שירמי עלה לבמה עם דפים של המילים... מסתבר שאין לו זיכרון מוצלח במיוחד (למרות שהוא כן זיהה את נויה בתוך הקהל כהוא עמד על הבמה). לסיום, שוב המון המון המון תודה ליפית!!! מאוד מאוד נהנתי ואני מקווה לראות אותך בהופעה הבאה (איזה שלא תהיה...)
זהו, שבוע טוב לכולם!

למעלה