נכון שהתגעגעתם להופעה? יום חמישי - 3/1/08 בשעה 22.30 הופעה אקוסטית בקפה ביאליק ת"א
ה הבזק New member 23/12/07 #1 נכון שהתגעגעתם להופעה? יום חמישי - 3/1/08 בשעה 22.30 הופעה אקוסטית בקפה ביאליק ת"א
מ מורי לנצח New member 23/12/07 #3 די זה מעולה אני בת"א באותו ערב ../images/Emo6.gif לא יכולתי לבקש משהו יותר טוב
מ מורי לנצח New member 25/12/07 #16 ברור שאני חוזרת הבייתה במונית שירות יש כל הלילה . מת"א לירושלים ובתוך ירושלים אני לא צריכהעוד מונית ., יוווו אולי תבואי |פרצוף מתחנן|
ברור שאני חוזרת הבייתה במונית שירות יש כל הלילה . מת"א לירושלים ובתוך ירושלים אני לא צריכהעוד מונית ., יוווו אולי תבואי |פרצוף מתחנן|
מ מורי לנצח New member 27/12/07 #18 למה קלוש??? מה אכפת לך בואי טוב אנחנו נדבר, אולי תבואי איתי גם לאן שאני הולכת לפני
א איף New member 24/12/07 #5 סוף סוף אריאלה התקשרה לספר לי על ההופעה (כאילו, התקשרה לגבי משהו אחר וגם סיפרה על ההופעה), והייתי קצת מעוכה כי אני חולה. אבל אני באמת שמחה שיש הופעה. סיכויים טובים שאגיע.
סוף סוף אריאלה התקשרה לספר לי על ההופעה (כאילו, התקשרה לגבי משהו אחר וגם סיפרה על ההופעה), והייתי קצת מעוכה כי אני חולה. אבל אני באמת שמחה שיש הופעה. סיכויים טובים שאגיע.
א איף New member 25/12/07 #13 הלו, איפה הדמוקרטיה פה? וכן, אם לא יקרה איזה משהו נורא ואיום, אני כנראה אבוא. מה עם ליאור? הוא יגיע ??????????
הלו, איפה הדמוקרטיה פה? וכן, אם לא יקרה איזה משהו נורא ואיום, אני כנראה אבוא. מה עם ליאור? הוא יגיע ??????????
מ מורי לנצח New member 25/12/07 #14 ../images/Emo6.gif ליאור?? שאלה יפה, צריך לדבר איתו אני בעד שהוא יבוא שנים לא ראיתי אותו (מההופעה האחרונה של גלעד ) ולא יקרה שום דבר איום ואת באה זאת לא שאלה בכלל..
../images/Emo6.gif ליאור?? שאלה יפה, צריך לדבר איתו אני בעד שהוא יבוא שנים לא ראיתי אותו (מההופעה האחרונה של גלעד ) ולא יקרה שום דבר איום ואת באה זאת לא שאלה בכלל..
T TEENAGER1 New member 25/12/07 #11 יש עיר אחת שקוראים לה ירושלים לא יודעת אם שמעתם עליה, היא די קטנה וגם לא כל כך מוכרת אבל וואלה, יש פה אחלה אנשים (נכון מורי?)
יש עיר אחת שקוראים לה ירושלים לא יודעת אם שמעתם עליה, היא די קטנה וגם לא כל כך מוכרת אבל וואלה, יש פה אחלה אנשים (נכון מורי?)
מ מורי לנצח New member 25/12/07 #15 נכון ,ויש פה עוד מקומות חוץ מהרזניק למרות שהרזניק אחלה אבל לרזניק מיכלי לא יכולה עוד לבוא
S shilgiah New member 28/12/07 #20 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifלמה ת"א?=( אממ.. כמה כרטיס עולה..?