נכון לרגע זה

סלינוש

New member
נכון לרגע זה

חלול לי ואני מרגישה ריקנות, ריקנות שמוכרת לי מימים עברו,לפני OA. ואני בוכה מבלי שאני יודעת למה. והרגשות האלה מוכרים לי כל כך מפעם.... ומפחידים אותי כל כך. אתמול בלילה, כל כך התחשק לי מתוק,הצורך הזה למלא את עצמי, כל כך רציתי לאכול משהו אסור.... לא. לא אכלתי. אכלתי פרי, שמותר. ומה? נשארתי עם הצורך.. הוא לא נעלם. ההתמודדות נעשית קשה יותר ויותר. אני מפחדת כל כך שהכל ילך לאיבוד. כמעט כתבתי, שאף אחד לא מבין אותי, אבל בטח אתם מבינים... אני אומרת חזק וברור, אני מרגישה לא רגועה, הנה האוכל קורץ לי מכל פינה כמו תמיד, רק שעכשיו הרבה יותר קשה לי להתנגד לו. מה עובר עליי בשבועות האחרונים? אני באמת לא יודעת.

../images/Emo23.gif יקירה, לא עובר עלייך ...

שום דבר שלא עובר על כל אחד אחר בשלבים הכי קריטיים של הגמילה: הגוף זועק - הניחי לי, אני רוצה את מה שהרגלת אותי אליו...בבקשה, עזבי אותי במנוחה... ואת אומרת: לאאאא! אני לא אבגוד בך יותר.. אתה כל מה שיש לי, ואתה שלי... את מכירה בוודאי את המשפט: האור בא אחרי החושך הכי גדול... וזה אומר סלינוש מקסימה שלי...שאת לקראת האור הגדול.. עוד טיפה..עוד טיפטיפונת ...עוד כמה צעדים כואבים, והאור יפציע מבפנים - כי הוא שם !!! והצעדים האחרונים לפני הפיסגה - הם על רגליים מיובלות ופצועות, הם עם נפש סחוטה ... וכמעט ללא כוחות... ובגלל זה, ובגלל כל השאר - אנחנו כאן. הלוואי שרבים היו מגיעים למה שהגעת... אני מחזיקה לך אצבעות, פורשת לך כנפיים
ו
מ
ח
ב
ק
ת

PhEoNiX FiRe

New member
../images/Emo142.gifהיי חומד

תחזיקי מאמד אני משוכנעת שאת יכולה לעבור את הקושי הזה. רק תדעי שזה טיבעי וקורה לכולם

למעלה