נכון - לא נוסטלגיה

אפי לוג

New member
נכון - לא נוסטלגיה

גם לא קשור לסוסיתות למינהן גם לא לרמת גן לא לסביח ולא לרופא השיניים המפחיד ההוא, מוקדש למנהלת - מלנכוליה / חמי רודנר מי מכן נשים יפות תהיה אשתי ומי תחלוק את גורלה בגורלי מי תרצה לשתות מכוס תרעלתי אור ואהבה. ואני שקוע בעצבות מתכרבל במתיקות או מלנכוליה את אהובתי. את הרי אשתי האמיתית קטנונית וקנאית או מלנכוליה את אהובתי.

magy

New member
תודה גדולה לך, יקירתי

שימחתני, אם יש לך את יתר הבתים.....הם בטח ישמחו להצטרף אל הבית הראשון. איזה סיר (במבטא כבד)))))) קטלני.............

magy

New member
ניסיתי לדחוף ללוחות משהו

אבל יש הגבלה של 330 תווים.......ולי יש 530 תווים. אז בלית ברירה......... אדחוף לכאן.........אגב, מתי חג האסיף???????????????????????????
א ס ו ף....... 2/02 אסוף את הזכרונות, את התקוות והרמזים הכנס אל הכספת, למשמרת צרף את האכזבות, מעצמך ואחרים הרצונות , התיסכולים, כמו מזכרת ואל תעז בה להביט, אפילו יעברו שנים כי בתוכה ארזת את חייך ואם תגע באיזה יום, מפלצת מרובת ראשים תצא משם ותתנפל עלייך שכח את כל המעשים, הציפיות והבדיות אתה בתוך קופסא כל כך הרמטית למד כיצד לחיות, בלי כוכבים ודימיונות השלם עם המפלצת הדרמטית כי זה אתה, וזה מה יש, דבר לא ישתנה מחר אתה תלך עם עצמך והכספת והיא תשמור מכל משמר, על שלמותך, אדם יקר והיא המציאות ואין נוספת.

שקדי

New member
וכדי להוריד מעט מהדרמטיות.....

של זה השיר.....מי שלא יהיה נשואו ואפרופו לדחוף.....נזכרתי בבדיחה עתיקה..... הבדיחה עיראקי אחד סבל מכאבי בטן הלך לרופא וחזר עם נר כתרופה שאלה אותו אשתו:מה עושים עם הנר??? ענה לה :לא יודע אמרה לו:תתקשר לרופא אמר לה:לא......הוא יכעס......בסוף התקשר אמר לו הרופא תכניס את הנר לרקטום שאל את אשתו יש לנו בבית רקטום?? ענתה אני חושבת שלא תתקשר שנית אמר לה לא לא הוא יכעס.....בסוף התקשר אמר לו הרופא תכניס את הנר לפי הטבעת שאל גבורנו את אשתו יש לנו פי טבעת בבית ענתה מה פתאום תתקשר שנית אמר לה......לא הוא יכעס.......בסוף התקשר אמר לו הרופא תדחוף אותו לתחת אמר האיש לזוגתו:אמרתי לך שהוא יכעס...........

שקדי

New member
זה לא?????

האקס של איגי ווקסמן????? בכלל..... קצת פרטים על האיש יתקבלו בברכה.......

magy

New member
כל השיר באדיבות אפילוג

מלנכוליה / חמי רודנר מי מכן נשים יפות תהיה אשתי ומי תחלוק את גורלה בגורלי מי תרצה לשתות מכוס תרעלתי אור ואהבה. ואני שקוע בעצבות מתכרבל במתיקות או מלנכוליה את אהובתי. את הרי אשתי האמיתית קטנונית וקנאית או מלנכוליה את אהובתי. הנשים הצעירות ברחו מזמן אספו את רגליהן הארוכות מכאן אור של בין ערביים נח על הרחוב אור ואהבה. אם תיקח אותי הביתה מהורהר תחגוג איתי את בדידותי ביין מר אסלח ואעקור ואסובב את הפקקים אור ואהבה. ואני שקוע בעצבות מתכרבל במתיקות או מלנכוליה את אהובתי. את הרי אשתי האמיתית קטנונית וקנאית או מלנכוליה את אהובתי.

למעלה