נכון יש טונה שמבשלים אותה ושמים בפחית? אז יש גם בקר כזה

רוב הזמן נח

Well-known member
טושונקה.
מה דעתכם? זה אוכל או ג'נק?

אגב, שמתם לב שמחירי הטונה עלו? כבר הגיע למעל 27 שקל לרביעיית טונה.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
ובעניין טונה מבושלת, אני לא מכירה.
בקר בפחית קנינו פעם בטיול בארה"ב, עברו שנים, כבר לא זוכרת.
 

evike

Active member
מנהל
לפני שנים כשאני עדיין נערה בבית הוריי, אמא ז"ל שהיתה בשלנית בחסד ובישלה כל יום, היו ימים פה ושם, לעיתים רחוקות, כשהיתה נוסעת לקניות בשביל העסק שלהם ולא הספיקה לבשל, היתה קונה קופסה עם בשר מבושל. היו כמה סוגים שהיא ניסתה. היה אחד שלבסוף היא אימצה, שהיה טעים, אבל ממש. בשר בקר ברוטב. אילו הייתי יודעת את פירטי המוצר, הייתי קונה אותו גם היום.
שבת שלום.
 

ladybug4NLP

Active member
חש מנות קרב (שפותחו עבור חיילים במקור) של אוכל בשרי וצמחוני בחמגשיות שלא צריך לחמם אלא למשול משהו
וזה מתחמם לבד. היה מספיק לפחות ל-2 אנשים. בעבר לקחנו לטיול לחו'ל כי אנחנו שומרי כשרות. בזמנו זה נמכר למשל בחנות שלחגור. לא יודעת מה המצב היום
 

רוב הזמן נח

Well-known member
בגוגל יש מעט מאוד מידע על השימורים האלה.

מה שאני יכול לומר בכללי זה שזה טעים.
 

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
היה פעם, לפני הרבה שנים - קראו לזה בוליביף, במשך הזמן הלוף תפס את מקומו עד שגם הוא נעלם, יצרו אותם באותו מפעל - ריכרד לוי
 
למעלה