נכון השיר שבו שר

נכון השיר שבו שר

i don't want to be? אז לפני שבועיים נראה לי ..ראיתי בvh1 ברקומנדס (=בהמלצות) איזה גאווין אחד שחידש את השיר הזה.חוצפן.. אה, ויש לי שאלה.. הייתה שם בקליפ את ליז מ'רוזוול'..אז רציתי לשאול איך קוראים לה? נראה לי שזה שירי אפלבי או משהו כזה..?!

ברור שלא!

אבל מה הגאווין הזה נזכר לחדש את זה בדיוק אחרי שבו שר את זה באיידול?! הוא מנסה לתפוס טרמפ על ההצלחה..

MoGanC

New member
זה שיר חדש לגמריי.

או שפספםת את העובדה שהנושא השבועי כשבו עשה את זה היה "שירים מ5 שנים האחרונות".הוא בחר כנראה "החודש האחרון".

14מתן

New member
זה שיר של גאווין דאגרואו...

בו חידש את זה

../images/Emo6.gif

כ''כ שעשעת אותי כרגע אוי.. זה פשוט הפסד שאנשים לא מכירים את השירים של גאווין..

חח רק אחד? חכי חכי../images/Emo42.gif

קודם כל i dont want to be זה פשוט אחד השירים היותר יפים שיש
עכשיו. more than anyone ו- chariot ו- chemical party נה ויש עוד כ''כ הרבה.. גאווין

R o t e m O p

New member
השיר הזה הוא של גאווין הזה...

זה גם השיר נושא של סידרה מאוד מטופשת שקוראים לה "מגרש ביתי" שמשודרת ב"יס".

sk8er grrl

New member
מטופשת?!

הקאסט שם ממש טוב! בסדר, זאת דעתך... אבל לדעתי הסדרה היא לא סתם סדרת נעורים בסגנון אמריקן פאי (יאק)... יש שם נושאים חשובים ושחקנים מצויינים...

sk8er grrl

New member
כן ראיתי!

וואי השיר ממש יפה... אני אוהבת מאוד את הזמר הזה... הוא יכול לרגש רק בצורה שהוא שר... כאילו הקול שלו זה משהו אחר (איכותי!), אבל הוא מעביר את המילים בצורה שעושה צמרמורת...

klmno123

New member
השיר הזה זה שירא ישן.....

פשוט הגאווין הזה חידש את זה לפסקול של סדרה חדשה שקוראים לה מגרש ביתי זה שיר הפתיחה של הסדרה וגאווין הזה שר את זה זה הכל השיר במקור זה באמת שיר ישן של מישהו והגאווין הזה חידש את זה לפני בו רק בשביל הסדרה ועכשיו הוא הוציא קליפ של זה הוא לא גנב מבו ובו לא גנב ממנו זה שיר ישן שבמקרה גפ בו שר אותו ........ מקווה שעכשיו הכל ברור !!

למעלה