נכון ב still waiting מה דייב וקון שרים ברקע של הפזמון?
Z Zoey Z New member 9/12/02 #2 אין לי שמץ ../images/Emo4.gif אבל אם תגלה, אתה יכול לגלות גם לי? ניסיתי להקשיב אבל זה די מלמול כזה.. הם די עושים כזה אההה אההה... זה מצחיק
אין לי שמץ ../images/Emo4.gif אבל אם תגלה, אתה יכול לגלות גם לי? ניסיתי להקשיב אבל זה די מלמול כזה.. הם די עושים כזה אההה אההה... זה מצחיק
N NiKi†a New member 2/1/03 #11 נכון!!!! הקשבתי טוב טוב...והם שרים: "סאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם" ברקע. 2 נקודות בונוס לרומי
B blinknetta New member 11/12/02 #5 לדעתי הם פשוט חוזרים על מה שדריק שר רק בארוך יותר (sooooooooo aaaaammmmmm iiiiiii stilllllllllllll) נראה לי אבל שהם שרים רק עד still....
לדעתי הם פשוט חוזרים על מה שדריק שר רק בארוך יותר (sooooooooo aaaaammmmmm iiiiiii stilllllllllllll) נראה לי אבל שהם שרים רק עד still....
B BiZzY M New member 11/12/02 #7 הם אומרים: ../images/Emo79.gif .......sooooooooo ammmmm IIIIIIIIII אהה!! ולמי שאין את הדיסק החדש שיקנה אותו..... הוא מעולה!!!
הם אומרים: ../images/Emo79.gif .......sooooooooo ammmmm IIIIIIIIII אהה!! ולמי שאין את הדיסק החדש שיקנה אותו..... הוא מעולה!!!
S Sum41Forever New member 15/12/02 #9 אוי. חמודי, את המילים כל אחד כבר ראה ורק שתדע.. במילים של השיר לא אמור להיות וגם אין את מה שהם שרים ברקע. רק כדי שתדע
אוי. חמודי, את המילים כל אחד כבר ראה ורק שתדע.. במילים של השיר לא אמור להיות וגם אין את מה שהם שרים ברקע. רק כדי שתדע