נכון, באיחור.
וגם, אין לי צל של מושג איך עושים את זה. נו טוב, תמיד יש פעם ראשונה. עידכון שבת חדשים(כן, אני שמה דגש של חדשים, בנים
) |כוכב|Big Joni1 |כוכב|KaBaBx ברוכה הבאה, השתלבות נעימה וקלה. אתם מוזמנים לכתוב על עצמכם. חדשות |כוכב|טל1ש הממ1ש |כוכב|לילווש |כוכב|ילדת דווקא היחידה |כוכב|ילדה יפה במינה (סליחה אם פיספסתי מישהי..) בכל אופן, ברוכעית הבאית והשתלבות נעימה. |דגש|ראוי לציין גם מישהי שחזרה אלינו! |כוכב|
sweet nogi ברוכה השבה. עדכונים טוב, הרבה פעמים דיברנו על תחפושות פורים. בואו נגמור עם זה אחת ולתמיד. הנה קישור לשירוש שלי בקשר לפורים. אתם מוזמנים בהמוניכם לכתוב כל מה שקשור לפורים. ואם כבר אני מזכירה פורים, אל תשכחו לנקוט אמצעי זהרות, ולקנות תחפושות (אם בכלל תקנו) שאכתויות לסביבה ולא דליקות. כמובן יש להיזהר גם מקפצונים וכ'ו. |דגש|הפנטזיה של עדן כולן מוזמנות לקרוא, להגיב, להתאהב, והכי חשוב, להישאר במתח.
אז, זהו, זה היה באיחור, וצערי אני חייבת לטוס. אני מבטיחה שביום שבת הבא, זה יהיה ממש מושקע. (בתקווה שאני אזכור
) בי ולילה טופ לכולן.
וגם, אין לי צל של מושג איך עושים את זה. נו טוב, תמיד יש פעם ראשונה. עידכון שבת חדשים(כן, אני שמה דגש של חדשים, בנים