עבורם זו היתה קליניקה OFF
1 1ארוך ולעניין New member 21/10/02 #20 אהממ....מדוע את חושבת שלכינוי שלי או לדברי יש קונוטציה מינית דווקא ... חמודה, הכל בעיני המתבונן לא סיפרו לך...וכיוון שאני מאוד משועמם כרגע, אנא הרחיבי פרטי ונמקי, מדוע את חושבת שלכינוי שלי יש קונוטציה מינית...אני מחכה..
אהממ....מדוע את חושבת שלכינוי שלי או לדברי יש קונוטציה מינית דווקא ... חמודה, הכל בעיני המתבונן לא סיפרו לך...וכיוון שאני מאוד משועמם כרגע, אנא הרחיבי פרטי ונמקי, מדוע את חושבת שלכינוי שלי יש קונוטציה מינית...אני מחכה..
1 1ארוך ולעניין New member 21/10/02 #21 חיפוש 123...אחזור בערב או מחר אני לא מוותר על תשובה...אל תאכזבי אותי...
1 1ארוך ולעניין New member 22/10/02 #27 אף פעם לא ? ? ? ובשלוש סימני קריאה !!! אנשים ש´אף פעם´ לא בודקים אם איכזבו במתכוון או בשוגג אדם אחר...תמיד מאכזבים אותי.
אף פעם לא ? ? ? ובשלוש סימני קריאה !!! אנשים ש´אף פעם´ לא בודקים אם איכזבו במתכוון או בשוגג אדם אחר...תמיד מאכזבים אותי.
M maof New member 21/10/02 #14 שרלי יקרה לא קלה היא לא קלה הדרך............. צריך המון כוח...... המון אהבה......והמון נתינה......... מעוף
שרלי יקרה לא קלה היא לא קלה הדרך............. צריך המון כוח...... המון אהבה......והמון נתינה......... מעוף