נכון ...אני פגועה ....
כואבת ,מאוכזבת ולעיתים(קרובות) מרחמת על עצמי ... א ב ל !!!!! אין לי כוונה להרים ידים! במיוחד שביומים האחרונים סוף סוף הרגשתי שאני לא לבד(הרבה בזכותכם)!!! מהרגע שכתבתי מכתב לבעלי חל שינוי. הבוקר(שבת) ביקש ממני להמשיך את שיחתנו ,דיברנו על הכל שתבינו אני נשואה כמעט 13 שנים אף פעם לא נפתחנו ככה בעלי דיבר..ודיבר שפך את הלב , סיפר על הפחדים ועל הרגשתו. ובכל פעם חזר " אני מתחנן אלייך " אל תעזבי אותי . חברים יקרים
הדרך עוד ארוכה.. יודעת שיש לנו בעיות רציניות ויודעת היטב שאחרי מכתב או כמה שיחות הבעיות שלנו לא יעלמו. נצטרך לעבוד קשה בכדי לשקם את חיינו , אני מרוצה שבעלי מוכן ללכת איתי ליעוץ , מראה נכונות , וזה מה שחשוב! אני לא יודעת מה יוליד יום , וכמו שכתבתם לי תמיד יכולה ללכת לרבנות. לפני שאני מסיימת אני רוצה להוסיף עוד משהו חשוב,,, אני רוצה לשקם את חיי למעני למענו ולמען ילדיי. אני לא חושבת שיש - מאוחר מידי . עדיין מאמינה באהבה(ואוהבת את בעלי מאד) אני לא פוחדת שבעוד 20 שנה אשב ואבכה למה לא הייתי חכמה בשנות השלושים לחיי משום שכאן ועכשיו אני רוצה להיות מאושרת!!!! שבוע טוב לכולן/ם
ותודה ..רבה..רבה
כואבת ,מאוכזבת ולעיתים(קרובות) מרחמת על עצמי ... א ב ל !!!!! אין לי כוונה להרים ידים! במיוחד שביומים האחרונים סוף סוף הרגשתי שאני לא לבד(הרבה בזכותכם)!!! מהרגע שכתבתי מכתב לבעלי חל שינוי. הבוקר(שבת) ביקש ממני להמשיך את שיחתנו ,דיברנו על הכל שתבינו אני נשואה כמעט 13 שנים אף פעם לא נפתחנו ככה בעלי דיבר..ודיבר שפך את הלב , סיפר על הפחדים ועל הרגשתו. ובכל פעם חזר " אני מתחנן אלייך " אל תעזבי אותי . חברים יקרים