נכון ...אני פגועה ....

שירלי33

New member
נכון ...אני פגועה ....

כואבת ,מאוכזבת ולעיתים(קרובות) מרחמת על עצמי ... א ב ל !!!!! אין לי כוונה להרים ידים! במיוחד שביומים האחרונים סוף סוף הרגשתי שאני לא לבד(הרבה בזכותכם)!!! מהרגע שכתבתי מכתב לבעלי חל שינוי. הבוקר(שבת) ביקש ממני להמשיך את שיחתנו ,דיברנו על הכל שתבינו אני נשואה כמעט 13 שנים אף פעם לא נפתחנו ככה בעלי דיבר..ודיבר שפך את הלב , סיפר על הפחדים ועל הרגשתו. ובכל פעם חזר " אני מתחנן אלייך " אל תעזבי אותי . חברים יקרים
הדרך עוד ארוכה.. יודעת שיש לנו בעיות רציניות ויודעת היטב שאחרי מכתב או כמה שיחות הבעיות שלנו לא יעלמו. נצטרך לעבוד קשה בכדי לשקם את חיינו , אני מרוצה שבעלי מוכן ללכת איתי ליעוץ , מראה נכונות , וזה מה שחשוב! אני לא יודעת מה יוליד יום , וכמו שכתבתם לי תמיד יכולה ללכת לרבנות. לפני שאני מסיימת אני רוצה להוסיף עוד משהו חשוב,,, אני רוצה לשקם את חיי למעני למענו ולמען ילדיי. אני לא חושבת שיש - מאוחר מידי . עדיין מאמינה באהבה(ואוהבת את בעלי מאד) אני לא פוחדת שבעוד 20 שנה אשב ואבכה למה לא הייתי חכמה בשנות השלושים לחיי משום שכאן ועכשיו אני רוצה להיות מאושרת!!!! שבוע טוב לכולן/ם
ותודה ..רבה..רבה

adam33

New member
ההבדל בשיחה עם בן זוג...

כאשר יש חחש או לחילופין כאשר החשש מתגשם אצל בני זוג שהאחד ניפרד מהשני ישנם מספר גישושים לשם חזרה לזוגיות אחד המשפטים השכיחים הינו.." אני מבטיח לך הרים וגבעות רק תחזרי אליי" צריך להזהר מכך אדם אמיתי הוא זה שמספר על הפחדים שלו ועל כך שהוא עצמו אינו בטוח מה ילד העתיד ולכן הצעת החזרה צריכה להיות מלוווה לחששות צריכה להבטיח שגם אם לא ילך..תפרדו בצורה טובה חשוב מאוד שבן הזוג לא רק יחשוב על האופטימיות אלא גם אם לא ילך כמו שהוא רצה זה חשוב כי אז הוא ישקיע יותר כי הרי הוא הפנים שזה עלול לקרות באם מאמצכם הכנים לא יעלו פרי... אני מקוה שהכל יצליח בנכם ניראה לי שהוא כן כעת גם את צריכה לתת עם המון המון אימון ותמיכה להמשך הדרך...

אני מחזק את ידייך במהלך

ומאחל לך את התבונה, הרגישות והאומץ שתזדקקי להם. עד עכשיו הוכחת שיש לך מכל אלו. בהצלחה.

שמחה עבורך המון "בהצלחה" ../images/Emo45.gif

ואת יודעת מה...אושר זה גם עניין של החלטה, החלטת שתהיי מאושרת? - את תהיי! בדרך זו או אחרת - את תהיי מאושרת!

שירלי33

New member
לנודניקית יש עוד שאלה../images/Emo24.gif

בוקר טוב בעלי נסע הבוקר,החלטתי להיות ביום חופש(לבןיוהולדת). היה לנו לילה ארוך של חוסר שינה(שום התקרבות) דיבורים...דיבורים.. כעת אני לבד בבית(יכולה לשגע אותכם
) מציקה לי המחשבה,מדוע בעלי לא ניסה אפילו לחבק אותי. יחלפו שבועיים עד שנפגש בשנית.. אני לא רוצה להכניס שוב! את השדים לראש רק שלעיתים אין לי שליטה ,החששות שוב השתלטו עליי. האם פחד להתקרב ? ואולי אני דוחה אותו... אופפ

האם את ניסית להתקרב אליו?

ואם את לא ניסית, מדוע לא ניסית? אני מניח שהתשובות תקפות לגבי בעלך. אולי במקום לחכות ליוזמות מהצד השני, תיזמי בעצמך.

שירלי33

New member
בוקר טוב ..איש

לא! שום נסיון ממני.. כותבת לך גם מדוע אחרי כל מריבה גדולה שהיתה -והיתה ... תמיד אבל תמיד חיבקתי ,תמיד התנצלתי(בכל מקרה) לא שחקתי משחקים של כח , רציתי רק לישון בידיעה שהכל טוב.. ועכשיו המצב קשה משהיה פוחדת להיות שוב! שירלי (הקטנה) שמוותרת כל הזמן. לדעתי הגיע הזמן שגם בעלי ירים את הכפפה.

אם כך, לא צריך להאיץ

לא מצידך ולא מצידו. גם לו יש קשיים משלו. אל תפרשי את הדברים כמעידים על משהו רע. תזרמי עם זהתהליך, לפי הקצב הטבעי שלו.

adam33

New member
רגש ואהבה

לעיתים כשצריך לחבק אזיי הגוף אינו מרגיש עניין של הצטברות של משקעים איני מדבר על לעשות מעבר לכך במיטה שזה כל שכן ולכן תני לו את הזמן בהנחה שהוא חיבק אותך בעבר המון אזיי אל תדרסי אותו אל תעטפי אותו בהאהבה עד שבעצם הוא ירטע כל כך עשי הכל בהדרגיות צעד אחר צעד תני לו להתקרב להפתח הראי לו שהוא מתקרב בדרך הנכונה וכל זאת בהנחה שהוא כן ובעל נכונות שהכל יצליח בנכם.

שירלי

מה שהיה היה, אבל עוד שבועיים הוא יחזור, וכשאת תפגשי בו דיר באלק אם את לא מחבקת אותו חזק חזק.... תשמעי, בתחילת הנישואין שלנו עשינו לנו מנהג של קבע שאומרים לילה טוב+נשיקה (נשיקה הקולגייט אנחנו קוראים לה (
) ובבוקר לפני שאנחנו נפרדים איש איש לעבודתו אנחנו מתנשקים נשיקה בטעם קפה. אני זקוקה להמון חום ומגע ובעלי הרבה פחות, וע"כ אני לא מוותרת על ריטואל הנשיקות שלנו. מודה שאחרי ויכוח או ריב, נשיקת הלילה והבוקר שלאחריו היא לפעמים מאולצת, אבל אני לא מוותרת.... הנשיקה הבאה תמיד יותר חמה! ממשיכה להחזיק לכם אצבעות,,,,,,

פלסטיק

New member
זה לא אומר כלום

זאת אומרת יכול להיות שניתן לפרש את זה לשני הצדדים. למשל יכול להיות שהוא מאוד רצה לחבק רק חשש שאת תפרשי את זה לא נכון בבחינת: "הוא מחבק כי נתתי לו על הראש ולא בגלל שבאמת ובכל מאודו רוצה". מכיוון שאין שום דרך שבה תוכלי לדעת מהי האמת פשוט תחכי שיחזור (ממילא הסכמת לזה) - ותקווי לטוב.

אוי שירלי...שירלי...

כזו אישה חמודה,בהצלחה ילדה...קראת את דברי ודברי האחרים, ועשית את הבחירה שלך, מקווה שתיראי רק טוב..

מצחיק ../images/Emo13.gif

דחילק איש, נסה להתייחס לגופו של עניין,אתה מנהל הפורום, לא? עשה זאת ארוך, עשה זאת קצר העיקר שיהא זה לעניין...

קליניקה און

זה לא המקום שהייתי מציעה לך לבדוק אבל בהחלט הייתי מציעה לך לבדוק למה חשוב לך להוכיח את הגבריות שלך!

עיזבי קליניקה און - מתים אצלהם....

שמעתי בחצי אוזן תוך כדי נסיעה לעבודה שכמה מקרי מוות מיוחסים לטיפולים שאנשים קיבלו אצלהם. ובכלל... יש לו ארוך... שיהיה בריא
רוצה לצחוק? אז הנה...

אם כבר נגעת בנושא...../images/Emo94.gif

נשאלת שאלה: (שאולי צריכה להישאל בפורום סקס), לו בידנו הברירה, מה היינו מעדיפים: חיים ארוכים ושקטים עם סקס פושר או - חיים סוערים וקצרים עם סקס בעננים? ועוד לא אמרתי מילה על נישואין....

הרושם שלא הצצת בכרטיסי האישי

כי אז לבטח היית מבינה שאני האדם האחרון שיחיה חיים ארוכים ושקטים אבל יש גם אחרים....

10 נקודות.!

השאלה לא היתה מכוונת רק אלייך, התכוונתי לכולם, ובינינו בחיים שקטים - השעמום הורג אותך מהררררר (

למעלה