נכון או לא

נכון או לא

כולם שמעו בטח שאם שמים בלילה עפר ליד המיטה בבוקר רואים עקבות תרנגול מישהו ניסה את זה?

לקשמי

New member
קרה לי הרבה פעמים

שבלי שום קשר חזרתי מהים ומן הסתם היה הרבה חול שלא היה לי כח לנקות וככה זה נשאר לפחות עד למחרת. אבל עקבות של תרנגול עוד טרם ראיתי.

לפעמים אתם פוסלים מבלי לדעת

ברוב המקרים של חשד לרוחות ושדים בבית. כדי לאמת את זה, בקשתי לפזר חול למרגלות המיטה ולבדוק בבוקר, אם יש טביעות של רגלי תרנגול כמו דומה לסמל של מכונית מרצדס, או סמל פיס (חופש). אינכם מכירים את התופעה כלל. משום שכשיש חשש מרוחות ושדים בבית, תבינו שהאדם מוטרד בלילות, מרעשים וקולות שונים, ממפגשים עם דמויות מפחידות, המנסות להתאחד איתו/ה, או לשכב איתו/ה. החוויות הללו אינם מצחיקות כלל, הן בדרך כלל מעוררות אימה. כמובן שרוב האנשים שמספרים על כך, אינם מאמינים בקיומם של שדים ורוחות. הדרך היחידה שלי לתת להם לבדוק זאת בעצמם, היא באמצעות פיזור חול למרגלות המיטה לפני שהם הולכים לישון ובדיקה למחרת בבוקר. הגילוי שיש טביעות רגליים מהסוג הזה מעוררת אימה כפולה ומכופלת. אני יכול לומר מנסיוני כי החוויה הזאת קוראת בעיקר אצל נשים אשר חיות לבד ללא גבר. אך זה גם קורה לנשים הקשורות לגבר. יש כאלה החוות זאת שנים ומיחסות זאת לחלום. באהבה לכם מיקי.

מיקי שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

נולדתי -" שואלת , כדי שאוכל" לענות" יצא לי
באמת לא מצחיק , גם לי קרה מיקרה של " התנפלות לילית " למי שחושב שזה הזוי רק אצל כאלו לא שפויים.. ממש אחזה בי בידיים ולא יכולתי לזוז.. פעם ראשונה באמת חשבתי שזה חלום,או תעלול אנרגטי, אחרי פעם נוספת - שילחתי אותה לדרכה בדרך שאני מכירה ועד היום טפו , טפו
שקט.. אז אומנם לא בדקתי עם חול או קמח גם אפשר ... אך לו ידעתי אז על הבדיקה הזו אולי הייתי עושה אותה. ושאלתי מיקי: איך אפשר לזהות שד או רוח? והאם זה יכול להיות התערבות אנרגטית של אדם חי? כי זה הרגיש לי יותר נכון. תודה , שבת קסומה אריאלה באהבה

לקשמי

New member
עוד שאלה

עוד משהו שאני לא מבינה: גם אם שדים ורוחות קיימים והם אכן "קופצים לביקור" לפעמים, הרי לרוח אין גוף פיזי, אז איך היא יכולה להשאיר עקבות, על משהו גשמי ומוחשי כמו חול? בעצם איך היא יכולה להשאיר עקבות בכלל? אני כן מאמינה שאין באמת דבר כזה "מוות" וגם מי שהגוף הפיזי שלו מת, ממשיך להתקיים, אם בגילגול לגוף אחר ואם בצורת קיום אחרת. אבל נשמה שעזבה את הגוף, במידה והיא לא התגלגלה לגוף אחר, אין לה גוף פיזי ולכן היא לא יכולה להשאיר עקבות. ואם היא התגלגלה לגוף פיזי אחר, זה כבר משהו אחר... אז אפשר לראות אותה ולא רק את העקבות שלה.

למעלה