נכה 10% מ 1991

zabumba

New member
נכה 10% מ 1991

שאלה ? יש לי נכות קבועה של 10% על דלקת פרקים שקיבלתי במהלך שירותי בצנחנים. הייתי מעוניין לדעת אילו זכויות והטבות מגיע לי ממשרד הביטחון למעט ההקצבה החודשית ,כי מהחוברת ניתן להבין שהטבות שונות (ארנונה, הלוואות,אגרת טלויזיה ,מענק נישואין ) הם רק לנכים שמעל ל 10% ,ולכן איני נכלל בהם. לתשובתכם אודה

טעות בידך...

כמי שהיה כמה שנים טובות רק 10% נכה, אני יכול להגיד לך בוודאות שאתה זכאי לכל מה שציינת, וגם החזר מס קניה על רשימה של 4 מוצרי חשמל, החזר חד פעמי וקבוע...

עָנת

New member
10%-19% עד 1996 ../images/Emo70.gif

zabumba שלום. באופן עקרוני ההטבות שאתה זכאי הם:תגמול חודשי/הלוואה מא.נ.צ /מענק שנתי של טלפון/החזר הוצאות נסיעה/טיפול רפואי/תרופות. בגדול:אתה מוכר ע"י אגף השיקום,וכן אתה רשאי להגיש החמרה אם ויהיה צורך. חבריי המלומדים
,יתייחסו לשאלה בהמשך היום

בהלוחם...

תמיד יש ידיעה על מה מגיע וכמה..., נדמה לי שזכאים להחזר חד פעמי על: טלויזיה, מקרר, תנור אפיה ומכונת כביסה

AVI359

New member
לענת - ציוד בייתי

ענת שלום רב נושא ציוד בייתי מעוגן בהוראה 66.01 ועיקרה החזר שנתי עבור מס קניה ומע"מ כל 1 באפריל סכום של 587 ש"ח רמה 1 , סכום של 847 ש"ח רמה 2 הנ"ל לנכים מ20% ומעלה. נכים 10% - 19% לנכים המוכרים לפני 1.1.96 החזר מס חד פעמי עבור 4 פריטים מקרר,טלויזיה,מכונת כביסה,תנור בישול ואפיה,בתנאי שלא היה נשוי בעת הועדה הרפואית הראשונה או נישא אחרי שנת 87 . בברכה אבי

למעלה