נכה חולה סוכרת

kochav

New member
נכה חולה סוכרת

אני נכה כבר 25 שנים בגלל סוכרת. הייתי רוצה להתייעץ עם נכים אחרים מאותו "סוג" לגבי דרכים לשפר את אחוזי הנכות. אם יש לך נסיון אשמח לאעזר בך. בתודה...

דרכים ל"שפר" את אחוזי הנכות:

שמגישים החמרת מצב,חייב להציג מסמכים רפואיים שמעידים על כך. אם אכן,יש לך מסמכים שמראים שמצבך הוחמר. אחוזי הנכות שלך "ישתפרו" שיהיה לך בהצלחה!

כוכב הי:האמת אין לי מושג,מישום

שאיני יודעת דבר על ה"סכרת" אני מציעה לרשום אילו תופעות החמרה יש לך.

smile2life

New member
כוכב

הפורום אינו מקור מידי איך לסחוט את משרד הבטחון, כמו שעושים בקיפטריה בבית הלוחם, אלא מקום בו נפגשים, דנים ועוזרים לחבר בצרה ורק בגלל הסיבה השלישית אני אענה לך ואנסה לעזור לך עד כמה שאני יודע פשוט כי כנראה אתה מתמלא בתרופות שלא לצורך. סכרת היא מחלה הנובעת מ- תפקודי לבלב כושלים וממשיכה לפגוע בו. פעם - עוד לפני שהיה טיפול תרופתי למחלה והסתפקו בזריקות אינסולין, לאחר שהלבלב התמוטט כמעט לגמרי, זריקוות אלו פגעו בכבד ועל כך ניתן היה להגיש החמרה עפ"י תקנה 9 (שאם תעשה חיפוש בהודעות תוכל למצוא את נוסחה המדוייק). כיום ישנו מגוון רחב של כדורים, הבאים לווסת את רמת הסוכרים בדם ולמנוע תופעות של "היפר" או "היפו". כדורים אלו, כמו כל תרופה אחרת, גורמים לפגיעה בכבד לאחר שימוש אורך שנים. הייתי עוקב אחר תפקודי הכבד שלך, לאורך השנים - בבדיקות דם תקופתיות, מתייעץ עם רופאים מומחים ובפעם הבאה שאתה יוצר קשר עם המרפאה בקש גם טופס תקנה 9. מלא אותו, צרף מסמכים וחוו"ד רפואיות ושלח בדואר רשום עם אישור מסירה אל הנמען. שרק תהיה לנו בריא

למעלה