ני מחפש

ziGUD MANgid

New member
ני מחפש

עבודה עם רכב..יש למישהו משו בשבילי..? ערב טוב חברים חדשים..

Beni2010

New member
התרמות לקופת העיר תתענין בכמה אירגו

אירגונים הם בטח צריכים לפני החג

ziGUD MANgid

New member
זה כאילו ש

אני אהיה עם רמקול חופר על הגג של הרכב וכל העולם ואחותו היפה והצולעת יראו אותי!? נהההה לא בשבילי. מחפש משהו יותר דיסקרטי

SHUKY90

New member
כל הצעירים מחפשים עבודות עם רכבים..

תכלס זה קשה למצוא עבודה עם רכב...א מה שיש תפוס כבר...ב יש הרבה שלא רוצים נהגים חדשים!!! מה שבטוח אם יש לך רישיון לקטנוע או אופנוע אז יש לך פול עבודות! גם דיסקרטי! אם אתה רוצה משו... דבר איתי אני אברר לך! או אם מישהו פה רוצה... אני אשמח לעזור... עדיף באזור המרכז... זה גם שטויות יש הרבה עבודות על אופנועים... וגם כסף לא רע בכלללללל! אבל זה יוצא מהאףףףףף! מניסיון...

SHUKY90

New member
אה חבל...

הייתי יכול לומר לך שתעשה... אבל בטח חשבת עלזה כבר...!?זה באמת פשוט מאדדדד! תוך שבוע אתה יכול לסיים עמזה!...בכל זאת שיהיה ך בהצלחה... וחג שמח...

ziGUD MANgid

New member
בחיים לא!

עוד לא התייאשתי מהחיים... זה סכנות נפשות ממש!!!

Beni2010

New member
רכב עם רמקול

א זה לא אמור להיות בעיר שלך ולכן לא מענין אותך מי יראה אותך ב.מדליקים מזגן שמים דיסק טוב ושוכחים מהרמקול בחוץ ג.מקבלים 40 לשעה או יותר אז כדאי לך לחשוב

ziGUD MANgid

New member
ומשהו חשוב באמת:

ני חייב לקנות לי חליפה חדשה!! בלי זה אני לא יוצא לשום פגישה.. בעיקרון תכננתי ללכת מחר לעיר לקנות. אבל חבר אמר לי שאחרי החג הרבה יותר זול. אם זה נכון, שוה לי לחכות, כי גם ככה לא תהיה לי פגעשה בשבועיים הקרובים. שווה לחכות, או לקנות מחר? וחוצמיזה, ידוע למישהו האם יש כעת sale ב zaza?

למעלה