ניתקלתי בתופעה מעציבה...

divecon

New member
ניתקלתי בתופעה מעציבה...

יש לי את הדיסק של שלומי צ'פלין צ'רלי שמרוב השמעות הוא התעוות ונראה כמו אליפסה (סתם הוא שרוט לאללה). החלטתי לרכוש חדש שממנו אני יכין העתקים לצריכה עצמית. בחיפוש בחנויות דיסקים ברחביי הארץ (תל אביב,חולון,ירושלים,הרצליה ואזור מכמורת) אין שום זכר אפילו לעודפים שתקעו במדפים. פשוט ניקו הכל. אומנם הדיסק לא רב מכר כמו לד זפלין אבל רבאק דיסק ישראלי? לפחות אחד? הזמנתי את הדיסק באחת החנויות. אבל דיי כאב לראות שיש דיסקים של יוצרים עלומי שם ולא את של שלומי.

הדיסק יצא בתקופה על הפנים

5 דק' אחרי שמשינה החליטו והכריזו על האיחוד והחליטו לא לגעת בחומרים מקריירות הסולו בסיבוב האיחוד ב 2003. זה גרם ליחסי ציבור מינימלים. מקסימום תכנית ברדיו עם קוטנר. אפס הופעות למיטב זכרוני לאחר צאת האלבום. היו יותר הופעות של שלומי לפני שהאלבום יצא. וגם אז לא היו הרבה. אני נכחתי באחת מהן בבארבי עם מייקל בנסון ושי ברוך. לדעתי כל שירי האלבום נוגנו פלוס גירסה יפה לסוזי בלי היד בבלוז ועוד אחת לקאנטרי ג'ו... אחחח היו ימים. יוצא אלבום. אפס יחסי ציבור ואפס הופעות. בליינד שהוא יישכח מהתודעה. ד"א - גם "רץ על הקצה" של שלומי עם פורטיס, שבהחלט היה יותר "פופולארי" בשעתו, כבר לא מודפס ולא ניתן להשגה. מצד שני אפילו שלומי ופורטיס טוענים שאין להם אותו בבית. ובדקת בדיסק סנטר בדיזינגוף סנטר?

divecon

New member
גם בסנטר ביקרתי והתוצאה היתה זהה

כן דיי לצערי כי היה לו פוטנציאל לא רע. לשימחתי הוא לא מופיע באימיול מה שיעלה את המכירות שלו בעוד דיסק
אני רק מקווה שחברת התקליטים שמרה את המאסטר אחרת יצטרכו להכניס את שלומי שוב להקלטות
....סתם סתם אני יודע שיש מאסטר ובטח שלא יחזירו את שלומי לאולפן הקלטות רק בשביל דיסק אחד
אתם יכולים להירגע

למעלה