ניתקו לי בפנים

tjs vgo12

New member
ניתקו לי בפנים

יש לי ראיון עבודה היום אני מתקשר כדי להיות בטוח במקום וה....מנתקת לי בפנים וזה בגלל גמגום קטן .זה הדברים האלה שוברים ומה שבא לי זה רק לתת לה סתירה להעיר אותה.

אלי רן 22

New member
אולי סתם תפסת אותה עצבנית והיא השליכה עליך..

קשה לי לחשוב שבגלל שגמגמת היא ניתקה לך. ואם כן- תחפש מקום עבודה אחר שיותר סובלני כלפי מגמגמים.

אלי רן 22

New member
אולי סתם תפסת אותה עצבנית והיא השליכה עליך..

קשה לי לחשוב שבגלל שגמגמת היא ניתקה לך. ואם כן- תחפש מקום עבודה אחר שיותר סובלני כלפי מגמגמים.

shuky63

New member
עצתי לך.כדי לא להשבר ולהעלב יותר מידי

קח בחשבון את האפשרות הסבירה שהיא שמעה משהו שנשמע לה כבעיה בקו (עם הטלפונים הסלולריים זה הרי מאד נפוץ ששומעים דיבור קטוע שאי אפשר להבין)ולכן ניתקה במחשבה שאם המתקשר ינסה לחיג שוב ישמעו טוב כמו שבדרך כלל קורה. תראה,אנחנו מאד מודעים לגמגום אז ברגע שנשמע דיבור קטוע ולא ברור בטלפון,תכף נחשוב שזה אולי מגמגם אבל רוב האנשים פשוט לא חושבים על זה. לפני שנים רבות עבדתי כשליח.באתי לביניין וביקשתי ממישהי הדרכה להגיע למשרד מסוים בבנין.גמגמתי נורא כשביקשתי ואז היא אמרה לי בוא אני ילך איתך ויראה לך.אני ישר נעלבתי כי חשבתי שבגלל הגמגום היא חשבה שאני מפגר או משהו כזה ואין סכוי שאני יבין את ההסבר,ובאותו רגע אמרתי לה:אני לא מפגר,תסבירי לי אני יבין.ואז היא נעלבה ואמרה לי:לא חשבתי שאתה מפגר פשוט זה מסובך.כשהגעתי למשרד איתה ראיתי שזה באמת מסובך ושום הסבר מילולי לא היה עוזר לי למצוא את זה. מסקנה,לא צריך למהר ולהעלב.

גם לי

יש אנשים חצופים ויש אנשים תמימים שחשבו לתומם שזה הפרעה בקו. התקשרתי למישהי 4 פעמים ו4 פעמים היא ניתקה לי!!! אתה יודע מזה??? אצלך זה היה רק פעם אחת והייתי עצבנית עליה ורק לאחר מחשבה חשבתי על זה בצורה שפויה ונורמלית שאולי היא באמת חשבה שזה הפרעה בקו. תחשוב חיובי, לא שלילי. לא כולם אנשים רעים ומעצבנים. יש הרבה אנשים טובים בעולם, תחשוב שהיא אחת מהם.

למעלה