ניתן להשיג בארץ?

johni18

New member
ניתן להשיג בארץ?

את הקלטת/DVD : Music in High Places - Alanis Morissette (Live in the Navajo Nation) (2002) אם כן, איפה?

AdiBaba

New member
סבלנות

זה אפילו עדיין לא יצא, אלא רק באוגוסט. יכול מאד להיות שייבאו את זה לארץ. אבל זה בטח יקח קצת יותר זמן מהתאריך יציאה בעולם. אני כבר מתה לראות את זה. כמו שכבר ציינתי זאת ההופעה הכי טובה ומרגשת שלה ששמעתי אי פעם. התוכנית הזאת שודרה לא מעט בערוץ מוזיקה אמריקאי. המעריצים דיברו על זה הרבה בזמנו ותמיד קינאתי שאני לא יכולה לראות את זה. עכשיו תהיה לכולנו הזדמנות. אם אני לא טועה גם דש מופיע בתוכנית הזאת. נראה לי שיש לי תמונות מהתוכנית שהוא מרים אותה על הכתפיים.

AlanisJunkie

New member
עדי, את ממש מעצבנת!!!

למה לא רואים אותך באייסי? לאן ברחת לנו?

תגידו

כמה סינגל בערך עולה? כי אני נוסע עוד מעט ללונדון ואני ממש רוצה לקנות שם סינגלים! זה דבר יקר?

j u n k

New member
כן יחסית ל3 -4 שירים..

אני קניתי את ת´אנק יו באיזה 20 פלוס וזה די יקר אבל יש שיגידו ששוה.. כשיש לי כסף אני קונה.

20 שקל...

אני חושב שזה ממש משתלם... זה כמו שאתה קונה שיר נדיר ב- 5 שקל. יש גם סינגלים משומשים באמזון שעולים 10-5 שקל... אבל אם אתה כבר קונה מאמזון אז כבר עדיף לקנות חדש... נ.ב. יש סינגלים, כמו זה שבתמונה שהם מספיק נדירים שהם עולים 400 שקל...

j u n k

New member
מה??!!

אמיל הגזמת בטירוף! הסינגל הזה עולה לא יותר מ-50 שקל.. (אני קניתי אותו ב 45 שקל משומש אבל עדיין...אני לא חושבת שמי שקניתי ממנו טיפש עד כדי כך כדי למכור לי אותו ב-45 שקל)

AdiBaba

New member
יוסי. מצטערת לעצבן (וג´אנק שאלה)

יוסי. סוף סוף אני נרדמת כמו בן אדם נורמלי בסביבות 12 בלילה. אם אני יכנס לאיי.סי.קיו, אני ידבר אתכם עד שעות הבוקר, כי מה לעשות, אתם אנשים כל כך מעניינים שאני באמת לא יודעת מתי להפסיק לדבר אתכם. הבעיה היא גם שאני יכולה להכנס לאינטרנט רק מ-10 בערב, כי אין לנו עוד קו בבית. נראה אולי איזה יום אני יכנס. וב-12 אומרים שלום. ג´אנק, איזה סינגל קנית ב-45 שקל? את זה שאמיל שם תמונה שלו? אם כן, איפה השגת אותו? תודה

j u n k

New member
עדי

כן הסינגל של סו פיור , שאמיל הראה קניתי אותו מבן דוד שלי שקנה אותו בקנדה כי הוא היה שם עלה לו 8 וחצי דולר בקנדה והייבוא לארץ הוא לא כזה רציני..

איזה כיף לכם

לי אין שום דיסקים של אלאניס!! אני מקווה למצוא בלונדון כמה...

AlanisJunkie

New member
מי אני שאגרום לך...

לישון אחרי 12 בלילה? בכל מקרה, חבל, דווקא את ממש מעניינת (כן, יותר ממה שנדמה לך). לפחות יש לי את ג´אנק המדהימה!!!! אתם יודעים שהיא אישתי הוירטואלית? חח...

אם הבנתי אותך נכון...

אז כן. במיוחד בחו"ל. אין סינגלים בארץ, פשוט הפכתי לך את המחיר בשקלים. זה עולה איזה 4-5 יורו או דולר...

AdiBaba

New member
אמיל. עשית קצת בלגן

אז בקיצור ולעניין: באמאזון ארה"ב סינגל ממוצע עולה 12-13 דולר. באמאזון u.k סינגל ממוצע עולה 4-5 לירות שטרלינג שזה כמובן יותר משתלם. דן, אני מניחה שבחנות רגילה זה יעלה לך טיפה יותר. בהצלחה, אני מקווה שתמצא. שמעתי שבחנויות של וירג´ין יש הכי סיכוי למצוא סינגלים שלה.

למעלה