ניתן לבגוד בבוגדת

לא חובה אבל כן אפשר ובגדול

אני שוב תמהה על ההיתממות של חלק מהחברים מפה. אולי זו צביעות מכוונת כדי שהמאהבים שלכם מפה לא יחשדו ? אולי ... בואו נהיי כנים לרגע לפחות עם עצמינו. איך אתם מצפים לנאמנות בקשר שהוא מושתת על שקר ובגידה ? איך ? יש פה סתירה פנימית מישהו שבוגד בבן זוג הקבוע שלו זה עיניין של זמן עד שיבגוד שוב ושוב ... אני לא טוען שלכל מאהב או מאהבת יש מאהב שני או שלישי ...אבל קחו את זה בחשבון שזה כן אפשרי וממש לא סוף העולם. פשוט תהיו מציאותיים זה הכל. התפוח האסור הוא מתוק ... מאד מתוק ומפתה, תאמינו לי אז דיי לשחק את המאהבים הצדיקים ! לא מתאים

הבוגד בבוגד פתור?

הכול שאלה של הגדרה של היחסים מלכתחילה אם זו מערכת שאין בה מחויבות, אני מניחה שהמילה בגידה אין לה בכלל מקום. איש הישר בעיניו יעשה.. אם זו מערכת מקבילה עם רגשות אהבה, צריכה להיות הסכמה בן בני הזוג, מה שלא סביר שתהייה.. ובהחלט מסכימה עם הטענה, שאם הקשר הפרללי לא מספק, לקום וללכת כי להתפשר יש בבית, כי שגרה יש בבית. כי למעשה הקשר הלא חוקי הוא הוא אמור להיות הגיוון.. וכשהגיוון כבר לא מגוון...אז מה הטעם?

את בוגדת נאמנה ../images/Emo45.gif הבנתי

אני גאה בך ואמליץ עלייך כמאהבת השנה !
הממממממממ ... למה יש לי הרגשה שגם ה"לא חוקי" שלך קורא פה את ההודעות שלך??? אולי אני טועה ...

למעלה