ניתוק רגשי

מישוהית

New member
ניתוק רגשי

כשהייתי באשפוז יום הייתי מאוד מנותקת רגשית ״עד כדי ליקוי״ כמו שהם כתבו, דבר זה העלה בפניהם את החשש שמדובר בסכיזופרניה, אך מהאבחון הפסיכולוגי לא נראתה עדות לפסיכוזה
היום הפסיכולוג שלי אמר לי שאני מנותקת רגשית, זאת אומרת שמרגישה רע, או פוגעת בעצמי ומדברת על כך באדישות בלי רגש - כמו מה זה נשמע? יש לזה שם?

גרא.

New member
מישוהית,אכן,יש לזה שם "דה פרסונאליזציה" ,

ראי קשור,איני יכול כמובן להתווכח עם אבחון של הפסיכולוג שלך,אבל כפי שאני מתרשם מהשתתפותך
בפורום "תמיכה נפשית למבוגרים" הרגישות שאת משדרת כלפי גולשים אחרים,וודאי כלפי עצמך,אני תוהה
אם זו באמת בעייה מהותית שלך.

https://www.google.co.il/search?q=נ...ceid=ie7&redir_esc=&ei=rjbWT6KbAemA0AXdmIWQBA

מישוהית

New member
אתה קורא

בפורום ״תמיכה נפשית למבוגרים״?? באמת?

על איזה אבחנה אתה חולק? הוא לא נתן לי שום אבחנה, רק ציין שאני מנותקת רגשית
על מה אתה תוהה אם זו באמת בעיה מהותית שלי? איזה בעיה?
לא כל-כך הבנתי את התגובה שלך...

מישוהית

New member
כשחששו

שיש לי סכיזופרניה זה היה לפני שנתיים וחצי בערך ובמקום אחר ופסלו את זה בסוף ממה שהבנתי, כאן לא העלו את החשד הזה, לפחות לא ממה שאני יודעת, יש לי עכשיו מטפלים אחרים

גרא.

New member
מישוהית,אכן אני נכנס לפורום הזה,ועוד אחרים,

קורא ומתרשם,יש פניות דומות גם בפורום הזה.את ציינת שהפסיכולוג המטפל בך,וגם צוות מטפלים קודם לכן
תארו אותך כמנותקת רגשית,כפי שכתבת.כוונתי לומר שזו כנראה אינה הבעייה הדומיננטית שלך,וזה למרות
שאיני מכיר אותך ואת ההיסטוריה הטיפולית שלך.זו תגובה ישירה לשאלה ששאלת,שאינה אבחנה כמובן,אלא
רק התרשמות.

מישוהית

New member
בעבר היה לי את זה

היום אחרי טיפול אני כבר לא מרגישה את רוב הדברים האלה, אולי בודדים
זה קורה בעיקר כשאני בטיפול שאני מתנתקת...

למעלה