ניתוק זמני של גז

Nemesis001

New member
יש לי כבר כירת אינדוקציה לסיר אחד

הבאתי פעם מחו"ל, שריד ופליט מתקופת רווקותי בדירה מעפנה עם כיריים לא עובדות.
בגלל זה אני לא בלחץ.
אבל זה לא הכי נוח בעולם לאורך זמן להיות מוגבל "ללהבה" אחת, שגם היא לא חזקה כמו הלהבה הגדולה בכיריים גז (2000 וואט).
אבל להתקין כיריים חשמליות, שקע תלת פאזי, ואז עוד להיות מחוייב לשלם דמי שימוש קבועים בסך 30 ש"ח בחודש לחברת הגז...
לא רוצה אותם. שיקחו את הגז שלהם ויעזבו אותי במנוחה.

urilei

New member
אחד מהחסרונות של השכירות

אם החשבוניות על שמך - אתה רשאי להודיע על הקפאה.
כשאני ביקשתי לנתק את הגז אחרי שעברתי לבשל בחשמל הציעו לי לקבל בחזרה את הפיקדון, אבל אמרו לי שאם ארצה בעתיד להתחבר מחדש זה יעלה כסף (כ-250), או להקפיא לחלוטין את המנוי ללא כל עלות ולהשאיר את הפיקדון שם, ואז אוכל להתחבר בחינם אם וכאשר ארצה. בחרתי לסגור את החשבון לחלוטין כי אני לא רואה אפשרות מעשית שאני חוזר לבשל בגז או מתקין בדירה הזו צרכן גז אחר (הדירה בבעלותי, בשותפות של אהבה עם בנק הפועלים). לך לא הציעו משהו כזה?
בכל מקרה, פנה לבעל הדירה, תגיד לו שחברת הגז ניתקה את האספקה מיוזמתה ואין לך עניין לחדש אותה והוא מתבקש כרגע להקפיא את ההתקשרות. לא ילך - לא ילך. זה אחד החסרונות של דירה שכורה. בלע את הצפרדע ושלם 30 ש"ח בחודשיים. אם הדירה הייתה שלך היית יכול פשוט להפסיק לשלם ושיחפשו אותך בסיבוב. להיכנס למלחמה מול בעל בית בשביל סכום כזה באמת לא כדאי...

Nemesis001

New member
החשבונית אכן על שמי

אך בקטן מטה כתוב: בעל החוזה - שמו של בעל הדירה.
אין אצלם דבר כזה הקפאה, רק ניתוק ובעל הדירה הוא היחיד שיכול לבצע זאת.

urilei

New member
אז כפי שהמליצו לך כאן

פנה לבעל הדירה, תגיד לו שהבנת שיש בעיה ולכן ניתקו את הגז.
אם הוא רוצה - שיתכבד להגיע לביקורת, לתאם, להיות במקום ולשלם מה שצריך ל"תיקון" המופלץ שלהם. אם לא - תגיד לו שאין לך בעיה שפשוט ינתק ואתה תסתדר עם כירה חשמלית.

מחשבות

New member
אתה שולח בן אדם למלחמה מיותרת. אצלנו בחברה

עושים בדיקות "אבודות" כאלה שהחברות לא הצליחו לתאם. אנחנו מתאמים לפנות ערב לביקור טכנאי בבוקר ורוב רובם של הלקוחות עונים ומגיבים בנימוס ובהבנה. לא קרה אחד שהשתולל וחירף וגידף. הגענו אפילו לאחד שמכר דירתו והטלפון היחיד שהיה אצלנו היה שלו. הוא מסר את טלפון הקונה, שבשמחה הסכים לתאם.
לפני שמדברים גבוהה, קצת לדעת מה קורה באמת בשטח.

grishab

New member
כל נושא הגז בישראל זה הפקרות. מומלץ לעבור לבשל בחשמל

8 שנים עברו מאז שקניתי כיריים חשמליים ואני מברך כל רגע.
לפני זה היה כל הזמן מריבות עם חברות גז למיניהם, טכנאים מגיעים טכנאים הולכים, כל טכנאי עושה את ההיפך ממה שעשה הטכנאי הקודם, ניתוקי גז, רמאויות גז (שמו לי בלון חצי מלא)
זוועה.
רק חשמל חברים.

למעלה