ניתוקים

ענת71

New member
מאבדים את ההכרה למספר שניות.

ערב טוב לך ולכולם. קשה להסביר מה קורה שמתנתקים (לי זה קורה הרבה) אני מרגישה שאני נמצאת בעננים ולפעמים העיניים קצת מתגלגלות.

ענת71

New member
קשה להסביר את זה.

אני אתן לך דוגמא: לפעמיים אני עומדת ובוהה ובכלל לא יודעת איפה אני נמצאת. וכשמשהו שם לב אלי וקורה בשמי אני נבהלת וחוזרת לעצמי. נ.ב מאד קשה להסביר את זה.

Blueberry Kiss

New member
אם באיבוד הכרה את מתכוונת עילפון

אז בהחלט יש ניתוקים גם בלי עילפון. זה פשוט נראה כאילו את בוהה במשהו (גם מתוך עמידה או ישיבה) אבל בעצם את "מנותקת". את לא באמת בוהה במשהו או חושבת על משהו וכו'.

ענת71

New member
זה יכול להיות בכל מצב לא רק בעמידה.

אני אומרת שוב קשה להסביר את זה. בכלל לא מתעלפים. אני מנותקת מעצמי ולא יודעת מי אני זה כאלו להתעורר מתוך חלום.

פאק!

וסלחו לי על השפה:) אני פשוט חוששת שיש לי את זה.. אני אתן דוגמא ותגידו לי אם זה הגיוני... בשנה האחרונה פשוט נעשתי הרבה יותר מודע לכל מה שקרוה לי בהקשר לאפי'.. נסעתי על אופנים בלילה בדרך לאחותי, עשיתי את אותה בדרך בדיוק מוקדם יותר באותו יום, שלפתע לא היה לי מושג היכן אני נמצאת ולקחו לי כמה שניות להיזכרת שאני באמצע הקיבוץ כי אני בדרכי לאחותי ושזאת הדרך.. זה נורא הבהיל אותי איך פתאום לא זכרתי.. או פעם אחת חיממתי אוכל במיקרוגל באתי לקחת מזלג שלפתע שכחתי מה רציתי וניסכרתי שחיממתי אוכל במקרוגל אז הוצאתי אותו ושכחתי לגמרי מהמזלג.. אחרי זה ניזכרתי שרציתי מזלג ושמתי לב שזה בכלל לא סיים לחמם את האוכל.. וסתם הוצאתי את האוכל... אלו הפעמים שאני זוכרת.. ואני מממש לא מבינה מה קורה פה:-\

ענת71

New member
גם לי לפעמים זה קורה.

לפעמים אני עושה פעולה כמו למשל: לצחצח שיניים ובזמן אותה פעולה אני לא זוכרת בכלל מה עשיתי. ולאחר כמה דקות אני קצת מבולבלת ומבצעת את אותה פעולה שוב פעם. אני חייבת לציין שזה קורה לי לעיתים רחוקות.

גם לי לפעמים זה קורה...

שאני מתנתקת ושוכחת את הפעולה, שהייתי באמצע העשייה שלה. לפעמים אני סתם יושבת ובוהה, לא חושבת, אבל מודעת לסביבה שלי, ובכל זאת, כשאני חוזרת לעצמי, אני לא מבינה איפה אני. לפעמים זה קורה באמצע דיבור, ואז בכלל אני שוכחת מה אמרתי, ומה רציתי להגיד... אז אני בדרך-כלל לא דברנית גדולה, מעדיפה לשתוק בחברה. יין ורומנטיקה

טלטול232

New member
ניתוקים

שלום ניתוקים מסוג של פטיט מל ( absent ) מתבטאים בחוסר תגובה ,וכמעט חוסר תנועה . אצל טלטול הדבר התבטא ( לשמחתנו כבר למעלה משנה שלא ראינו ) בקפיאה , הרמת הראש טיפה למעלה , מבט בוהה כאילו היא חושבת מחשבות עמוקות , או גילגול עיניים . התקף קרה לה בכל מקום , תוך דיבור ,משחק,ציור וכו' . היתקף היה מופיע בהליכה , עמידה או ישיבה. בזמן היתקף בהליכה היא היתה נעצרת. בסוף ההיתקף היא לא היתה מודעת שהיה לה היתקף . היא גם לא ידעה לתאר מה קרה לה. לפעמים היא נראתה קצת מבולבלת אבל מייד חזרה לעצמה. אבא של טלטול

Blueberry Kiss

New member
נראה לי שאם המשכת לדווש על

האופניים אז לא... בכל מקרה, כדי שתבדקי את זה מול הרופא.

אין לי מושג אם המשכתי לדווש

אבל לאופנים לוקח כמה זמן עד שנופלים.. לא נופלים מיד עם הפסקת הדיווש.. בעיקר אם לא נוסעים מהר...

למעלה