ניתוח

אדית4

New member
ניתוח

אדם שעבר ניתוח כריתת ערמונית רדירלית לפני 6 שנים והביופסיה הראתה שהכל בסדר ,כיצד יתכן שבמקום הערמונית שהוצאה יש גידול קרצינומה האם יש הצדקה לתבוע את המנתח שניתח באופן פרטי?

לא כל כך מובן...

הפרטים שהעברת לי לא כל כך ברורים: האם התפתח גידול סרטני כמה שנים אחרי הניתוח?

אדית4

New member
ניתוח

לדר כרמית לפני 6 שנים עבר בעלי כריתה רדיקלית של הערמונית בגלל קרציומה.את הניתוח ביצע פרופסור ידוע בצפון הארץ באופן פרטי. נאמר לנו כי הערמונית הוצאה במלואה כולל הקופסית .עכשו לאחר 6 שנים ה-psaעלה ל- 1.65 ובביופסיה גילו שוב קרצינומה . שאלתי היא האם זה יתכן? ואולי בניתוח לא הוצא במלואו הגידול? מה קורה מבחינה משפטית במצב כזה?

צריך יהיה לבדוק את התיקים ....

צריך יהיה לבדוק את התיקים הרפואיים על מנת לבחון את חזרת הגידול הסרטני הנו תוצאה של רשלנות או לא. בן כמה בעלך?

אדית4

New member
בדיקת תיקים

בעלי בן 66 הניתוח היה לפני 6 שנים.יש בידינו את כל הבדיקות הצילומים והפתולוגיה שלאחר ניתוח. מאד מפליא אותנו איך קרה שהערמונית הוצאה בשלמותה כולל הקופסית ובכל זאת יש קרצינומה ועליו לעבור סבל נוסף של זריקות כל 3 חודשים למשך 3 שנים וכן כדורים והקרנות ומצב ברוח שלו ירוד מאד .ומאחר שגם שילמנו 10.000 דולר והסבל חזר ,אנו חושבים שהיתה כאן רשלנות ממדרגה ראשונה.וניתן לציין שאחרי הניתוח הוא ראה את בעלי פעם אחת ומיד העביר אותו לרופא אחר במרפאות חוץ .בכל פעם נבדק על ידי רופא אחר. ב-3 שנים האחרונות אפילו פעם אחת לא נשלח למיפוי עצם וסי טי.עכשו שלחו אותו .אנחנו מרגישים מאד מרומים,מקווים שתעזרי לנו.

אני מבינה...

אני מבינה את תחושתכם הקשה. יחד עם זאת, יש להתיעץ עם עורך דין על מנת לשקול את כדאיות ההליך המשפטי, היות והוא כרוך בהוצאות רבות.

אדית4

New member
אשלנות רפואית

לדר כרמית טל אל מי היית מפנה אותנו ליעוץ ?ובכמה לדעתך את יכולה להעריך את ההוצאות ,והאם היו תקדימים בעבר?

חישוב נזק...

חישוב נזק נעשה לכל נפגע לחוד ,והוא פונקציה של הגיל, יכולת ההשתכרות ושל נתונים נוספים. האמת היא שלא כל כך הבנתי את השאלה - ואני באמת סבורה שבדיקת התיק לא יכולה להסתיים בפורום זה.

למעלה