ניתוח...

dark max

New member
ניתוח...

במקום להתאבל על זה שאין שידורים חוזרים אולי ננסה לנתח דמויות או נושאים או לפתח תאוריות על הכת של וויט על הוירוס המסתורי וכל מה שעולה בדעתכם? למשל: למי רנפרו התקשרה בקשר לDNA המיוחד של מקס? לדעתי,היא התקשרה לסנדמן.אחרי שסנדמן עזב את מנטיקור הוא הצליח להשתיל את רנפרו בפנים.הוא רצה שהיא תביא לו את מקס אבל הוא לא ידע להגיד לה מי זאת במדויק כי הוא ראה אותה רק פעם אחת.ביום שהוא עזב הוא הלך לראות אותה(פלאשבק של מקס מוכיח שהם נפגשו)ואז ברח מהר. קצת מופרך.יש לי תאוריה יותר טובה אבל היא כוללת הרבה יותר דברים ואין לי עכשיו זמן לתקתק אותה.אני אנסה,אם תרצו לשלוח אותה.

like the Devil

New member
לא דעת.....

זה בהחלט נשמע קצת מופרך!..... אבל אני באמת לא הבנתי מה הקטע של רנפרו עם זה שהיא לא רצתה שיהרגו את מקס!...... בא לי לנתח את הדמות של אלק! (בלי קשר לזה שאני מאוהבת בבנאדם!|) הוא פשוט נראה טיפןס שכיף לנתח!! אז עם למישו בא ובא לו להתחיל שיתחיל!.....

רנפרו לא רצת שיהרגו את מקס כי

יש לה את הדי אנ איי המושלם...... היא רצתה שהיא תחפש את סנדמן כי היא ידעה שמנטיקור הולך הולך להחרב ורק סנדמן יכול לבנות מחדש את הכל.......

6565

New member
מי לא מאוהב בבן אדם?....../images/Emo99.gif

אוקיי עכשיו צריך לנתח את הדמות של אלק... אוקיי אין לי מושג מה צריך לעשות אבל הנה משהו... אלק-הבחור הציני, אוהב להשטתות ולהתפרפר (זה אותו דבר לא?...) יש לו עבר רגיש והוא מ-ד-ה-י-ם!!!!(בלי קשר..) הוא חברותי ביותר וזה כל מה שיש לי להגיד אה כן ו... happy new year!!!!!!!!! love you all מקווה ששנת 2005 תהיה שנה טובה יותר לכולם! תהנו!!

like the Devil

New member
כן, אבל חייבים להודות

מנטיקור עיצב לו תאופי הזה!.... אני בטוחה שיותר מפעם אחת הוא נאלץ לפתות מישי במשימות שהוא עשה בשביל מנטקור!... קשה לו גם לבטוח ולהיפתח יותר מדי לאנשים בגלל כל הקטע עם רייצ'ל נראה לי! בדיוק כמו בציור של ג'ושוע מחוץ הוא צבעוני ונראה שהכל בסדר איתו, אבל מבפנים זה לא ככה! בוא ציני בטירוף ותמיד יש לו מה לומר! והוא די מניאק! אבל אוהבים את זה בו!.....

אני מסכימה עם חצי מהדברים שלך...

זה נכון שמנטיקור בנו לו את האופי הזה... אבל מצד אחר האופי הזה גם התפתח בצורה שונה כשהוא היה חופשי.... יש הבדל גדול באופי ממתי שהוא במנטיקור ואחרי שמנטיקור נהרסה....

andrew161

New member
הסיפור האמיתי עם רנפרו

עכשיו בדיוידי של העונה הראשונה מראיינים את נאנא השחקנית שמגלמת את רנפרו והיא אמרה שיש סיפור שפשוט לא הספיקו לספר.. רנפרו עבדה עם סוכנות יופי מצרפת(בגלל זה היא דיברה צרפתית)והיא מצאה גן מושלם ברצף של מקס(שאין בו די אי אי זבל..)שגן זה מאט את ההזדקנות ובגלל זה היא גם חטפה את טינגה ושמה אותה במיכל הזה..היא בדקה אם גם בה יש את זה..ואז היא גילתה שיש את גן זה רק למקס והיא ניסתה לחטוף את מבס עוד כאשר מנטיקור עלתה באש אבל היא מתה במקומה כאשר החייל ניסה לירות במקס. היא הגנה עליה כי היא מאוד חשובה לפרויקט שלהם. כול הדברים האלה היו אמורים להתגלות בעונה ה-3 אבל אתם יודעים מה קרה...

ברוכה הבאה....!

אני אושרי ... השתלבות נעימה..... נ.ב אתה חדש? משום מה השם שלך מוכר לי... לא משנה...

x5452

New member
מאיפה אתה יודע?

אני כל הזמן מנסה לדעת מה אמור היה לקרות בעונה השלישית

Nitzan122

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סוכנות יופי
אני היחידה שחושבת שזה הדבר הכי מטומטם שהם יכלו לעשות עם רנפרו
אז למה היה לה את הכרטיס עובד המוזר הזה של המקום ההוא עם העצמות
ולמה היא אמרה לה לחפש את סנדמן
איזה מוזר.... חוץ מזה הדברים האחרים נשמעים כאלה יפים.... למה פוקס היו כאלה מפגרים

andrew161

New member
אני לא ממש חדש

אני רושם פו הודעות כול הזמן אבל בזמן האחרון לא רשמתי הרבה... אם אתם רוצים אני יכול לרשום את כול העלילה של העונה ה-3 כפי שרצו לעשות... בדיוידי של העונה ה-2 מאוד מפרטים בכול הראיונות והקומנטרייס כי זאת הדרך היחידה ליוצרים לספר את הההמשך

karms20

New member
תירשום תירשום../images/Emo45.gif

כעיקרון בזמנו, זה מה שרשמתי בעקבות השמיעה של הפרשנות שהם עשו לפרק האחרון של העונה השנייה. כל מה שאתה יכול להוסיף על זה יתקבל על ידי בברכה, כי נראה לי שאתה יודע עוד כמה דברים שאני לא אז אני בהחלט שמח לדעת.

andrew161

New member
אוקי אז עונה 3

בעונה ה-3 הו אמורים להיות קטעים שממש יסגרו קצוות מעונה 2 1)העוזר של איימס אמור להתחיל לחשוד באיימס ולהתחיל לבגוד בו ולעבור לצד של מקס.. 2)מקס וכול הטרנסגנים אמורים לצאת מהבניין שבו הם הסתגרו ומקס תגיד איזה נאום וזה והמשפט הכי חשוב שהיא תגיד זה"אתם באמת תירו בנו באמצע הרחוב לפני כולם?... אנחנו יוצאים ונחייה חיים רגילים"ועוד כול מיני דברים כאלה 3)כת ההתרבות נוצרה ככה: לפני מיליוני מיליוני שנים היו חיים בכדור הארץ לא ממש מפותחים בערך כמו המיצרים העתיקים.עד שחיים אלה נפסקו בגלל שאסטרואיד עם נגיף מהחלל חיסל את כולם.עכשיו כמה אנשים שרדו. אלה אנשים עם כמה גנים מיוחדים שהם חסינים לאותו נגיף.. לאט לאט בני האדם התחילו להתפתח שוב אבל השורדים הראשונים שמרו על עצמם ועל הגזע שלהם לקראת הפעם הבאה שדבר כזה יקרה..(זה גם הסבר לטקס המוזר עם הנחש שהנחש היה נגוע באותו וירוס מהחלל).עכשיו בעונה ה-3 האסטרואיד היה אמור לנחות בכדור הארץ.מקס שיש לה את גן החסינות ויש לה עוד טריק קטן שסנדמן שם לה. היא תפיץ (בלי הרבה מידיעתה)את החיסון בצורה של שפעת. הדבר ידביק את אוריג'ינל סינדי כאשר היא תתעטש וככה לכולם. האסטרואיד מתרסק והאנשים ניצלים בלי ידיעתם על הנגיף.הדבר יתברר (שמקס תגלה) בעקבות חקירה של לוגן אבל היחידים שידעו מזה זה רק מקס לוגן ושאר החבורה לא כול העולם. 4)סנדמן היה אמור להופיע!!!הוא היה אמור להיות איזה הומלס אחד שבסופו של דבר יתגלה כסנדמן(עוד מישהוא חושב שההומלס מ-boo זה סנדמן חחח איך קראו לו מורי ?)והוא יפתור את בעיית הוירוס של מקס ולוגן ואז max and logan gettin'beasy. 5)אמור להיות גם המשך לרומן של אלק ואשה... 6)היו אמורים להיפרד מבלינג כראוי 7)ליידקר יתגלה חי אבל חטוף ע"י הכת בגלל ההכנות שלהם לאסטרואיד וכמובן שמקס תציל אותו וכו... וזהו פחות או יותר כמובן שהיו אמורים להיות עוד דברים כמו מה שרשמתי מקום שמגלים את התוכנית של רנפרו עם עסקי הקוסמטיקה וזה.. העונה ה-3 הייתה אמורה להיות עונה ממש עמוסה וממש טובה רק חבל שפוקס ביטלו.חצי נחמה זה שיש ספרים שפחות או יותר עוקבים אחרי הסטוריליין הזה והם בעצם מספרים את העונה ה-3 אבל ישנם כמה שינויים. וזהו .

karms20

New member
המשך בין הרומן של אשה ואלק../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מעניין שלא שמתי לב לזה... הם דווקא אמרו בכל הפרשנויות שהם סגרו את הקטע בין אלק ואשה כדי להשאיר אותו פתוח. שבהתחלה הם חשבו להתחיל משהו בניהם ובסוף זנחו את זה. כדי להשאיר אותו פתוח לאיזה מתח עם מקס (כשבסוף גם את זה הם נאלצו לזנוח בגלל שג'ימס קמרון וות'רלי + אלבה התנגדו נחרצות). אני זוכרת שבפרשנות הם צחקו על הקטע של נורמל ואלק אבל ממש לא זוכרת את הקטע שהם דיברו שאלק ואשה היו אמורים לחזור להיות ביחד. באיז המהפרשנויות של הDVD זה מופיע?

Nitzan122

New member
הוא דיבר על

מה שאמור היה להיות בעונה השלישית אם הייתה עונה שלישית לא על הספרים. ונכון הם באמת רק באנגלית ולא בארץ אבל אפשר לקנות אותם כשטסים לחול או מאמזון כמו כשמה אנשים כאן עשו...

למעלה