הי לי
אנחנו עברנו אצלו לפרוסקופיה בשנת 2004, אחרי שאשתי היתה מטופלת אצלו משנת 2000. רופא מקסים, לדעתנו. כשאשתי שמעה על רופאה סינית בשם וו שהגיעה לארץ והתמחתה ברפואה הסינית (כגון דיקור, צמחי מרפא וכו') - היא פנתה אליה טיפול. למותר לציין שאז כבר ידענו שיש לנו אנדו', ציסטות וכו'. פרופ' דיקר לא שלל את הרעיון על הסף (בניגוד לרופאים אחרים) ורק ביקש שנהיה אצלו במעקב. הציסטות נספגו להן באורח פלא - ופרופ' דיקר המשיך לתת לנו גלולות, עד שבמעקב שלו, שנה בערך אחרי - התברר שיש לה ציסטת שוקולד ואז לא היה מנוס מהלפרוסקופיה. הוא ביצע את הניתוח, לא לפני שנתן לנו את כל המידע הרלוונטי. את הניתוח הוא עשה, לדעתנו, בצורה טובה, חרף המצב הבעייתי שהיה שם (דרגה 4). לאחר הניתוח הוא נתן לנו (ולי בעיקר, כי אני יותר התעניינתי) את כל המידע הקשה, "עטוף" יפה ובצורה מאוד רגישה ומאוד נעימה. הוא היה קשוב לכל מה שאמרנו לו באותו מעמד וגם אח"כ בטלפון. הוא אחד הרופאים הבודדים שנתן לנו את מס' הנייד שלו ואני חייב לציין שגם אם הוא לא עונה לנו ישירות, אנו משאירים לו הודעה והוא תמיד חוזר. וברוגע האופייני שלו שואל במה הוא יכול לעזור - ואכן עוזר. סתם אנקדוטה: הוא אבחן אצלנו דרגה 4 ואף הסביר לי עמוקות על עניין ה IVF. גם במהלך ה IVF הוא תמך טלפונית והיה שם לגבי כל שאלה. אפילו המטומטמת ביותר שהיתה לנו. כשהגענו להרצליה מדיקל סנטר עם בטן עגלגלה, אחרי הטיפולים כדי להראות לו - הוא ישר קלט, חיבק את טלי - וממש בכה יחד איתנו מהתרגשות. רופא מדהים לדעתנו.