ניתוח שרוול

silsh

New member
ניתוח שרוול

היי שלום לכולם! אני חושבת לעשות ניתוח שרוול,מה דעתכם? אשמח לשמוע דעות בנושא,תודה!

אופירA

New member
מנהל
דעות באיזה נושא?

שרוול כנושא כללי? איזה דעות אפשר להשמיע בנושא כללי? דעות צריכות להיות מיוחסות למשהו ספציפי.

silsh

New member
תודה

תודה לכולם על התגובות אני מבינה שלכל אחד מתאים משהו אחר אני כרגע מגששת כדי לבדוק מה מתאים לי. שוב תודה

ליבי3617

New member
זה תמיד תלוי

מי שמצליח - בעד מי שלא - פחות ויש עוד כמה דעות לכאן ולכאן אישית, ממשקל 123 ק"ג ל 62 ק"ג - ברור שאני בעד (קרוב לארבע שנים אחרי, מנהלת פורום משורוולים).

שמחה37

New member
לכי על זה...../images/Emo13.gif

האמת.... אוד תלוי קראי על הניתוח, דברי עם אנשים תראי אם את מתחברת לחיים שאחרי על כל הכרוך בכך וקבלי החלטה. מנסיון אישי אני מרוצה ומברכת כל יום שהלכתי על זה אבל את עצמך רק את מכירה. בהצלחה שמחה

קוביd1

New member
ניתוח שרוול

לי אין שום דעה ,זרקת באוויר שאלה מה יותר כדאי והתשובה \לכל אחד מתאים סוג ניתוח אחר מה שמתאים לX לא מתאים לY. לא מסרת שום פרטים בת כמה את כמה את שוקלת מה שאני מציע תגשי למנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים ותתיעצי איתו. תוכלי לקבל פה בפורום. ובפורום של המשוורולים באג'נדה טיפים . תתיחס עליהם בהתאם ,ולפי שיקול דעתך ניתוח זה דבר רציני לא חפיף ,יש ניתוחים בלתי הפיכים קחי גם את זה בחשבון בהצלחה קובי

ניתוח שרוול

בעיקרון הניתוח הוא מצויין, הרוב הגדול שבעי רצון, זה תלוי יותר באישיותך, בהרגלייך, את צריכה לבדוק אם את יכולה להסתדר עם מגבלותיו, אם את יכולה לחיות עם המגבלות בשלום - היתרונות הם בונוס. תעלעלי מעט בפורומים השונים, תקראי מידע, יומני אישפוז, כך תצליחי לגבש את החלטתך. שיהיה בהצלחה

למעלה