ניתוח שרוול

א ס 47

New member
ניתוח שרוול

שלום רב אני לפני הניתוח כנראה ואני מאוד מבקשת לדעת האם אחרי שיורדים במשקל באופן רציני יכול להיות קמטים בפנים ? זה מאוד חשוב לי אשמח לקבל תגובות מנשים וגברים שעברו את הניתוח תודה הלחוצה

הופעת קמטים.

בס"ד שבוע טוב. לי הופיעו קמטים בידיים בבטן ובחזה. בפנים יש לי מעט קמטים בסנטר (איפה שהיה קודם סנטר כפול) אבל ממש לא רציני. אם תקפידי על פעילות גופנית וגם אימון של שרירי הצוואר והפנים אז אז הסיכוי שיופיעו קמטים הוא פחות. בהצלחה. שבוע טוב.

תלוי

בגיל, בגנטיקה, בכמה עודף משקל מדובר וכמה ירדת, בסוג התזונה לה את רגילה, בכמות הנוזלים שאת מכניסה לגוף, בקצב הירידה, ובעוד גורמים. רק על עצמי לספר ידעתי. הירידה הגדולה שלי (40 קילו ) במהלך שנתיים, סמוך מאד לגיל 50, עור טוב, מעט מאד קמטים, שאני יכולה לגמרי לשייך לעליה בגיל ולא לירידה במשקל. לא משמעותי בכלל. בכל אופן, בבחירה בין מקומטת לשמנה, מעדיפה להתקמט. ולשקול בעתיד פלסטיקה.

א ס 47

New member
../images/Emo8.gif|משקל נסוג

אהבתי את עדיף להתקמט מה שאומר שאחרי גיהוץ פלסטיקה אפשר שוב לחייך

ליבי3617

New member
תלוי בכמות ובגיל

מי שיורד מעל ומעבר למה שהוא צריך - עלול להתקמט ומה לעשות.. צעירות פחות נוטות להתקמט מנשים שעוברות את הניתוח אחרי גיל 40 או 50. קודם כל ככל שיורדים במשקל עושים הערכה עד מתי אפשר לרדת כדי לא להיראות מקומטת. ויש כאלה שממשיכות ולוקחות בחשבון מתיחת פנים. כשתגיעי לגשר אני מבטיחה לך שתדעי איך לעבור אותו

שרה16

New member
זו בדיוק הסיבה...

שבמודע אני יורדת לאט (ובטוח), משלבת פעילות גופנית, ואני שואפת לBMI גבוה יחסית (35) רק כדי למזער את אפקט הקימוט.

שמחה37

New member
מאוד תלוי

בגיל באלסטיות העור. בטוח שאחרי ההרזיה הפנים המתוחות לא נשארות כאלו מתוחות יש תרגילים לצוואר ויש בוטוקס
ויש מתיחת פנים ויש עוד כל מיני פתרונות
. בהצלחה שמחה

למעלה