ניתוח שרוול

ניתוח שרוול

אני שוקלת ביצוע ניתוח שרוול או מעקף קיבה, החשש הוא גדול מאד. אשמח לקבלת כמה שיותר אינפורמציה של אחרי הניתוח.. (אני מירושלים ושוקלת לגשת לבגלייטר) האם באמת המהפך הוא גדול ? האם קשה להסתגל לשינוי ? המון תודה ! תפוחית

שמחה37

New member
מבינה את החשש

מציעה לך קודם כל לקרוא על הניתוחים כדי לבחור באיזה ניתוח את בוחרת. ד"ר בגלבייטר נחשב לרופא מצוין. כמשורוולת וותיקה (שנתיים וחצי וקצת..) יכולה לספר שהמהפך הוא גדול גם פיסית וגם נפשית הייתי מגדירה שמאוד מאתגר להסתגל לשינוי, השאלה באיזה תחום ועל איזה פן את מדברת. אגב אני קוראת לשינויים שינויים של שמחה
אבל בהחלט יכולה להעיד שאני עובדת עליהם ברמה היומיומית. החלטה קלה ורק טוב שמחה

:)

שמחה תודה. מודה ששומעת לא מעט דברים טובים, אבל אתמול אצל הרופא הוא דיבר הרבה על שינוי פסיכולוגי.. ואת זה אני מנסה להבין. מה כולל השינוי הזה ? על מה באמת מדובר ? כמה באמת אפשר לאכול ? אני אשמח אם תוכלי לספר לי מחוויותייך יום נפלא

שמחה37

New member
שינוי פסיכולוגי

מופיע בהרבה תחומים בחיים. אם את שואלת בהקשר לאוכל אז מה שאת צריכה לדעת לשנן להיות מוכנה אליו ולדעת את זה מתוך שינה זה שהניתוח הוא רק עזר. זו מתנה שאת מקבלת בגוף אבל את חייבת לעזור למתנה הזו לעזור לך. ולמה הכוונה מקצרים לך את הקיבה ולא את הראש, הבחירה של המזון אחרי הניתוח צריכה להיות מושכלת אם תחליטי שאת ממלאה את השרוול שלך כל שלוש שעות בשוקולד גלידה מילק שייק ופנקייק סביר להניח שלא תרדי במשקל. צריך לדעת ולהבין ששנה אחרי הניתוח (לפעמים אפילו פחות) קיבולת הקיבה גדלה וצריך לדעת להכניס את המזונות הנכונים לגוף. חייבים גם להבין שספורט ושתיה הם חלק בלתי נפרד מהתהליך. בקיצור צריך לעשות שינוי בחשיבה כדי שניתוח יצליח. יחד עם זאת צריך לדעת שהניתוח מאוד עוזר משום שהוא חושף אותך לתחושה חדשה תחושת השובע. אז יש כאלה שבהתחלה מאוד מתוסכלים מהכמויות הקטנות כי האוכל שהוא החבר הטוב ביותר שלהם, הפיצוי הנחמה והפרס, כאילו "נלקח" מאיתנו. ויש כאלה כמוני שמודים שהנחמה הזו (האוכל)ניתנת להם לאחר הניתוח במנה קצובה. כמובן שיש עוד שינויים בתחומים אחרים בחיים אבל כרגע קצרה בזמן. מציעה לך לקרוא שרשורים אחורה ולקרוא חוויות מנותחים. אשמח לענות לך על כל שאלה גם טלפונית בהצלחה שמחה

תודה

על שהקדשת את הזמן על שכתבת את הדברים בדרך כלכך אמיתית. אמשיך לקרא בשירשורים למרות שמודה שזה מבלבל מאד כי כל אחד מושך לכיוון אחר. ואשמח כמובן אם יהיה לך זמן.. המשיכי לכתוב לי את חוויותייך.. המשך יום נפלא ומיוחד

השינוי הפסיכולוגי עם הירידה הוא דרמטי מאוד...

נו, טוב, אני לא משורוולת אלא מטובעת, אבל הרזיה היא הרזיה. מאשה מתוסכלת ששונאת את עצמה, אוהבת בגדים יפים ולא קונה, מתלבשת באוהלים ולא מסתכלת במראה, לא מתאפרת ולא מתכשטת, זורקת את כל אהבת היופי שלה לפח, נהפכתי לאשה אחרת. קונה, עונדת, מתאפרת, מסתכלת במראה, מתלבשת, ומקבלת מיליון מחמאות מאנשים שזוכרים את האשה ההיא. זהו השינוי הפסיכולוגי שלי.

הקושי היחיד הוא שעדיין בתוכנו יושב איש

עם פה גדול שאוהב לטרוף אוכל ולא מסוגל.

למעלה