ניתוח שיר

N o l o g o

New member
ניתוח שיר../images/Emo17.gif

והפעם השיר "גלי" מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? =)

crazy cottage

New member
אני../images/Emo163.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? אני דיי אוהבת אותו ועכשיו אני שומעת אותו
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! מאיה בוסקילה וכל המזרחית זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אני חושבת שהדג נחש יכולים לעשות איתו משהו יפה כמו "אלובים שלי" שם השיר מתאים לתוכן שלו? כע כי הוא מספר על גלי P: היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? גלי לי
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אמממ לא יודעת האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? 6 דקות זה בסדר דווקא האם יש קטעים מיותרים בשיר? ממש ממש לא(!!!!!) כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? אאאאא הוא שר יפההההההה
חחחח

גלי ../images/Emo99.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי
גבוה אני ממש אוהבת אותו זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן
היהודים זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר
אממ אולי שיקלר ? שם השיר מתאים לתוכן שלו
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם
נמנמ לא , יש לו אחלה שם האם השיר מתאים לאופי הדיסק
מין הסתם האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים
אחלה אורך האם יש קטעים מיותרים בשיר
לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש
פלורנטין
יש את הפרק ששרים את זה לגלי וזה משעשע

hodayoyo

New member
הממ../images/Emo60.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) הממ לא יודעת... זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! מזרחיים למינייהם, רוני, בוסקילה וכד' זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: סינרגיההה
שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? איזה דיסק? :X האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? ילדות

crazypuf girl

New member
../images/Emo168.gif

מהו מיקומו בערך ברשימה המועדפים שלי? בינוני זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן-אייל גולן
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר-דנה ברגר שם השאיר מתאים לתוכן שלו- אכן כן
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? השם שיש לו עכשיו מצוין
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? באיזה דיסק הוא?
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/ באורך המתאים? באורך המתאים
האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא
כשאני שומע/ת את השיר, מה עובר לי בראש? ג ל י

Frogit

New member
עכשיו אני../images/Emo105.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)- גבוה זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!- אמ... יהודים אולי... זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: דנה ברגר/ סקעת שם השיר מתאים לתוכן שלו? אין ספק היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?- ממש לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לא קריטי... האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? אורך מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לדעתי לא. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? =) - ההופעה הראשונה שהייתי בה לפני 4 שנים בערך.. השיר הזה היה השיר הראשון
וטוב שכך.

למעלה