ניתוח קיצור קיבה

police22

New member
ניתוח קיצור קיבה

שלום כלכולם ושנה טובה, ראשית אני שמחה שיש מקום כזה ונראה כי אתם חבורה מגובשת תבורכו על כך. שנית, כל חיי הייתי בחורה שמנה עשיתי כל סוג דיאטה אפשרית ומה לעשות כלום לא הצליח . הגעתי למצב שאני לא אוהבת את עצמי ואת איך שאני נראית לאחרונה בא רצון עז לשינוי ובמסגרת דיאטה וספורט שאני עושה אני צריכה ורוצה עוד כלי שיעזור לי ולכן חשבתי על ניתוח. במיוחד לאחר תוצאות מדהימות שראיתי מאנשים. אבל עם כל זה באים גם החששות , הפחד .. מה ניוח, הרדמה ומה עם ההחלמה ומה ייקרה אחר כך ? איפה לעשות? אצל מי? מה עדיף פרטי או קופת חולים? איך ניגשים בכלל לתהליך כזה ועוד ועד מחשבות אני אשמח אם תוכלו להפיג קצת את חששותיי

אופירA

New member
מנהל
לפני החששות, האם את זכאית לניתוח?

מה המשקל והגובה? ניתוח לא מיועד לכל מי שרוצה עוד כלי שיעזור. רק למי שמוכרח ניתוח. ואם את זכאית, אז צריך לחשוב איזה ניתוח. כי לכל אחד מ-3 סוגי הניתוחים התשובה לשאלותייך שונה.

קובי d1

New member
שנה טובה ל22

ברוכה הבאה לפורום,לפני שמתחילים תבדקי האם מבחינת ה BMI את זכאית לניתוח תעני בבקשה ואז נוכל להמשיך שנה טובה וגמר חתימה טובה. קובי

police22

New member
קודם כל תודה

מבחינת BMI אני מתאימה BMI 40 עדיין לא הלכתי לרופא והתייעצתי איתו . קראתי בכל מיני פורומים על סוגי הניתוחים השונים

אופירA

New member
מנהל
צריך לקבוע תורים לייעוץ אצל מנתחים

וגם לחשוב עם עצמך איזה ניתוח מתאים לך, ולקבל החלטה על סוג הניתוח. להחליט על מנתח (רצוי להתייעץ איתנו...) ולקבוע תור לניתוח. מחליטים אם בבית חולים פרטי או ציבורי. בכל מקרה יש מימון של הקופה. בבי"ח פרטי יש השתתפות עצמית קטנה של המבוטח. הכל לפי ביה"ח והמנתח. אח"כ עושים בדיקות עפ"י דרישת הקופה (מקבלים רשימת בדיקות במשרד הסניף של הקופה) ומקבלים התחייבות של הקופה למימון הניתוח. צריך לקרוא הרבה בפורומים על חוויות של מנותחים לאחר הניתוח (שבחרת), כדי להיות מוכנה לקראת איזה אורח חיים את הולכת. אם יש בסביבתך מנותחים טוב לעקוב אחר אורח חייהם ולראות מה קורה להם.

למעלה