ניתוח קיסרי

ניתוח קיסרי

או משהו
אז ישבתי לי בחדר שלי (כמה מפתיע
) ושמעתי גלעד שגב (תודו שזה יותר מפתיע ..) ובגלל שזה במחשב שלי ולא מהדיסק (תרגעו העתקתי את הדיסק למחשב לא הורדתי כלום לא חוקי
) אז השירים בסדר שונה. בקיצור הגעתי לשיר סליחה והחלטתי להתפלסף עליו. משמיעה הראשונית, השיר הזה נשמע שיא הרומנטי משו כמו אחיו הבוגר של מותק שלי. בחור חמוד שמבקש סליחה מחברה שלו. חמוד יפה אחלה שיר . ואז הקשבתי למילים טוב טוב . והגעתי למסקנה מרעישה: השיר הזה הוא הכל חוץ מרומנטי. הבחור בשיר הוא חרא של בן אדם! כאלו,הוא לא רואה את חברה שלו
ממטר, הוא בוגד בה
("התפרקתי ממילים של מישהי אחרת"..) . והיא סבלה ממנו המון. הבחור שעליו השיר הזה מדבר הוא סוג של מאנייק עם לב (לבקש סליחה הוא יודע יפה מאוד ..) ועכשיו
אחרי ששפכתי את ליבי (או אותיותי זה לא ממש רלוונטי..) מה יש לכם לומר
ולמתקשים להתפלסף:
כמה אתם אוהבים את השיר הזה בכלליות? (אתם מוזמנים לדבר במספרים)
מה אתם חושבים על הבחור?
היא צריכה לסלוח לו?
אתם הייתם סולחים?
הייתם רוצים שמישהו יבקש ממכם ככה סליחה?(לא יועת מה זה קשור?) יאללה להתפלסף

../images/Emo41.gif*מתפלספת*../images/Emo41.gif../images/Emo3.gif.

אני אענה לפי הנקודות\שאלות שכתבת:
כמה אתם אוהבים את השיר הזה בכלליות? (אתם מוזמנים לדבר במספרים)
מספרים זה טוב, אממ 8 וחצי.
מה אתם חושבים על הבחור?
גם אני שמתי לב שהבחור הזה הוא בוגד מניאק, וגם שחצן "שאין דבר אחר חוץ ממני ", לא יודעת זה משפט שחצני של מישהו שחושב שכל מה שמעניין את האנשים סביבו זה רק הוא
.
היא צריכה לסלוח לו?
הוא נצלן, בוגד,מניאק
אבל בכל זאת הוא כתב שיר שלם בשבילה
אז אולי כן, לא יודעת.
אתם הייתם סולחים?
תלוי, תלוי בקשר שלנו לפני, ובעוד הרבה דברים..אני לא בן-אדם כ"כ סלח
.
הייתם רוצים שמישהו יבקש ממכם ככה סליחה?(לא יודעת מה זה קשור?)
גם אני רוצה שיכתבו לי שיר
מעבר לזה, טוב, יצא לי לשמוע אתמול, ביום כיפור הרבה את השיר, נוו כי הוא מתאים, וגם אני ישבתי וחשבתי עליו, וגם אני בשמיעה השלישית בערך[טוב, שיעמם לי, שמעתי הרבה פעמים
], שמתי לב שהשיר הוא על בגידה, גם , מאותו משפט שציינת, מורי... וזה שינה לי קצת את האהבה לשיר, ואז [כמו תמיד, זה נורא מעסיק אותי
] חשבתי אם השיר הוא על מקרה האמיתי
, וחשבתי האם השיר הזה הוא על גלעד וחברה שלו לשעבר
, ואז חשבתי על השירים האחרים בדיסק המדברים על פרידה והבנתי שאותה חברה של גלעד לא סלחה לו, היא נפרדה ממנו, היא נתנה לו ללכת ["רוח ים"], היא ברחה לו ["נצמד ללב"], [טוב אני לא אתן עוד דוגמאות, הבהרתי את הנקודה שלי
]... וזה נראה לי הנושא של הדיסק: -"האהבה נשארת" פה הם עדיין ביחד. -"נצמד ללב" פה היא כבר ברחה לו. -"סליחה" פה הוא מבקש סליחה. זה לא עוזר לו
ומפה כל השירים הם על פרדיה, [חוץ מ"הפחדים", לא
], ואז בסוף מסימיים ב"תקפוץ" ששם הוא כבר התגבר עליה נראה לי והוא מבין שלא היה כנראה כ"כ טוב איתה. זה לפחות הפירוש לשיר בפרט ולדיסק בכלל
, אממ וזה יכול להיות אחלה פינה פה בפורום של פירוש השירים
אחלה רעיון

orguy

New member
אחח להתפלסף זה אני!

כמה אתם אוהבים את השיר הזה בכלליות? (אתם מוזמנים לדבר במספרים) - שיר נחמד מה אתם חושבים על הבחור? חרא בן אדם - מזכיר את סער פדידה מהאלופה היא צריכה לסלוח לו? לא אתם הייתם סולחים? לא הייתם רוצים שמישהו יבקש ממכם ככה סליחה?(לא יועת מה זה קשור?) ברור שלא!, שהיא תתאבד קודם, במקרה שלי בנות!

יופי מורי,

תתחילי לקרוא ליריקס לפני שאת שומעת שירים בפעם הראשונה
המממ אז ככה.. בעיקרון, משהו בשיר הזה מאוד נוגע ויחד עם זה עושה הרגשה רעה. כי יופי שהוא מבקש סליחה.. אבל זה נשמע כאילו הפגיעה היתה משהו ש'קצת' קשה לסלוח עליו. ונכון שזה מקסים שהוא כותב לה שיר התנצלות, אבל נראה לי שדווקא זה יכול לגרום לה ליותר כאב, כי כל פעם שהיא תנסה להמשיך הלאה- השיר הזה תמיד יזכיר לה את מה שקרה. אבל זו רק דעתי. לא יודעת אם אני הייתי סולחת, לא הייתי אף פעם בסיטואציה כזו :S בכל מקרה, אני תומכת בתיאוריה של ים על הדיסק

איף

New member
וואי, יש לי מלא מה להגיד על השיר...

כמה אתם אוהבים את השיר הזה בכלליות? (אתם מוזמנים לדבר במספרים) 10
מה אתם חושבים על הבחור? מצד אחד, אני גם חושבת שזה באמת לא יפה שהוא התייחס אליה כמו שהוא התייחס...אבל מצד שני, זה יפה שהוא כן הבין שהוא טעה, ומבקש על זה סליחה בצורה מאד מרגשת(כי יש גם הרבה כאלה שפשוט היו משאירים את המצב כמו שהוא וממשיכים להיות עסוקים רק בעצמם). אגב, לא בטוח שהיא חברה שלו...יכול להיות שזו מישהי שמאד אוהבת אותו,אבל הוא היה כל כך עסוק בעצמו שהוא לא ראה את זה...ועכשיו הוא התעורר פתאום, ומבקש סליחה על זה שהוא לא שם לב. אז אני כן מעריכה את הבחור הזה...אל תשכחו שכל אחד מאיתנו יכול להיות במצבו ולא לשים לב לפעמים...
היא צריכה לסלוח לו? אחרי שיר כזה? לדעתי כן.
אתם הייתם סולחים? בהחלט. אני בעד לתת צ'אנס נוסף לבנאדם.
הייתם רוצים שמישהו יבקש ממכם ככה סליחה?(לא יודעת מה זה קשור?) כן. בתור אחת שהיתה בצד של זו שנכתב עליה השיר...הייתי מאד רוצה שזה שגרם לכאב הזה יתנצל ויבין שהוא טעה והיה עסוק בעצמו וכל זה...בינתיים אני משתדלת להבין ולנסות לסלוח לו דרך השיר של גלעד.
מצטערת על ההסחפות...זה נובע מתוך חיבור אמיתי לשיר הזה. אני חייבת להתייחס גם ללחן ולעיבוד שלדעתי היה מעולה...הכל נשמע שם ממש טוב, החל מגלעד, ועד לגיטרות, תופים, קולות רקע...הכל! אני כבר מתה לראות את הביצוע של השיר הזה בהופעה!

למעלה